Lányok, mi a véleményetek erről a "stratégiáról"?
Elég ideges vagyok és túlizgulom a dolgokat a lányokkal kapcsolatban. Olvastam egy srácról aki egy nap leszólított 100 lányt, hogy szokja a visszautasítást, ha meg "valamelyik mégis bejön úgyis jól jár" alapon. Ezt hülyeség lenne csinálni napi 1-2 lánnyal? Mit szólnátok hozzá ha egy ismeretlen srác meghívna (egy sütire,kávéra, vagy csak sétálni)? Mik a feltételei hogy elfogadjátok a meghívást?
F/17
persze, meglehet a véleményed, előző. de annyira negatívan gondolkodsz a nőkről, ez egyáltalán nem valós, amiket írsz. legfeljebb pár nőre igaz, de azok tényleg szélsőségesen egyszerű gondolkodású nők.
az emberek szeretetre vágynak, és ezzel a nők is így vannak.
a kacatok nem pótolják a szeretetet. nem igaz, hogy alfahím kell mindenkinek. ha megvan a kezdeti szimpátia, mosoly, szemezés, akkor van esélye a fiúnak, hogy elfogadják a meghívását. ha ez nincs meg, akkor az esélye a nullához tendál. lehet, hogy nagyon félénk a nő, de inkább az van, hogy nem érdekli a nőt. vagy kifog egy olyat, aki bárkinek igent mondana, akkor is, ha nem tetszik neki. az meg nem tudom, mire jó. bár talán tapasztalatnak igen.
Én csak annyit fűznék hozzá ehhez, hogy mikor egyedül utazok a városban általában igyekszem valahová...azt akarom ebből kihozni, hogy szerintem a legtöbb lánynak, akit leszólítanál az utcán, nem valószínű, hogy van hirtelen fél-egy óra szabadideje...szóval ha valaki ezt mondja kifogásnak, akkor sem biztos, hogy únszimpatikus vagy neki, hanem tényleg nem ér rá.
Én akkor fogadnék el egy ilyen meghívást, ha:
-van legalább fél óra szabadidőm
-ha kedvesnek tűnsz, szimpatikusnak és nem vagy ijesztő :D
-ha bejössz külsőre
És igaza van az egyik válaszolónak, hogy ne a semmiből bukkanj elő mert akkor pl. én biztos visszautasítanálak, azért mert váratlanul ért az egész és nincs időm mérlegelni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!