Tényleg elég, nagyfokú kedvesség, odafigyelés egy lány meghódítására?
Figyelt kérdés
Barátom mesélte, hogy volt egy lány, aki nem akarta őt, mert nem volt az esete, de a barátom nem adta fel és küzdött érte. Hatalmas odafigyelést, szeretett, kedvességet adott neki és hatására egy idő után mondta a lány, hogy olyan kedves velem ez a fiú, tényleg szeret engem és összejött vele.2013. jún. 24. 10:55
11/15 anonim válasza:
10-es
HÁT DE kedves 10-es
Nálam működött, érdekes módon
(5-ös voltam)
12/15 anonim válasza:
#11 - te voltál az ötös is ahogy mondod akkor...
" fél évig küzdött értem"
Na ja szóval fél évig "Küzdött" - szórta rád a pénzét, elviselte ahogy közben elit kinézetű csávókkal kefélgettél ő meg kussolt. Mikor kiszórakoztad magad jöhetett ő mert "ő legalább nem fog elhagyni" - egyfajta joker ember volt csak aztán az idő megkedveltette veled.
Nem mindenki olyan papucs, hogy ezt végigcsinálja.
13/15 Mi közöd Tőle válasza:
A nagyfokú kedvesség és odafigyelés pontos ellentétje szükséges egy lány meghódításához manapság. Nem tudom mi a fenéről beszéltek itt.
14/15 anonim válasza:
A ribiknél lehet ez kell, de a NŐKNEK nem!!
15/15 anonim válasza:
Pár millió forinttal és fekete BMW-vel bármilyen lányt meghódíthatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!