Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem érdekel mit mondotok de...

Nem érdekel mit mondotok de ezt a kérdést kiírom! (? )

Figyelt kérdés

13 éves PUNK (NEM DIVAT) fiú keresi rocker,metál,punk párját.

Rólam: gitározok, régen karatéztam,kosaraztam. Kedvelt előadók: Zakk Wylde, Ossian, HétköznaPi Csalódások, HT, Tcs, CPg.

Kissé vagy nagyon őrült hasonló lányok írjanak privátban vagy kommentben!

ui:ÉN IGAZI ANARCHISTA PUNK VAGYOK NEM DIVATBÓL CSINÁLOM!

2013. jún. 23. 22:16
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

13 éves punk fiú punk párját????

Hát ez nagyon vicces :)

2013. jún. 24. 16:26
 22/24 anonim válasza:
Hehe, kihangsúlyozod, hogy NEM DIVAT, pedig ma punkból nincs is más... Azok az idők már elmúltak! Ahogy a Sex Pistols is feledésbe merült, így szép lassan visszahúzódott az igazi punk is. Na meg mi szüksége egy 13 évesnek anarchiára??? Meg mi értelme párt keresni a gyakorikerdesek.hu.?? Egyáltalán mért olyan fontos neked 13 évesen párt keresni??
2013. jún. 25. 17:32
 23/24 anonim ***** válasza:

A HT nem divat punk...-.-"

A p*csát meg sose szerettem...Exploited-et ismered? Misfitset? Sex pistolst? Vagy Aurorát, Hisztériát?

Egyébként nyugi...13 évesen én is punkosdit "játszottam"...aztán nőttem, öregedtem, tettem egy durva kitérést a metál irányába, és most hol vagyok?!

A kezdeteknél...lázadok és "punkosdizok"...pedig elvileg én is kinőttem volna....meg elméletileg most már értelmes felnőtt nő vagyok...ez nem korfüggő..ez egy életérzés...és vannak dolgok, amiket nem lehet kinőni...

viszont pedofil az nem vagyok, szóval sok sikert a párkereséshez...ja és még valami: ilyen hangnemben ha punk vagy, ha anarchista, akkor se lehet beszélni az emberekkel...és nem azért mert ez a szabály, meg az illem meg ilyenek...hanem azért, mert csak egy 13 éves kis hülyegyerek vagy, és röhögve vág pofán bárki akivel így viselkedsz....(plusz ne kérdezz ha nem érdekel a válasz)

Üdv, egy lány, akinek nem sikerült kinőnie a punkot...

2013. jún. 25. 22:37
 24/24 Nayal ***** válasza:
13 évesen szvsz fogalmad sincs se a punkról se az anarchiáról se az életről. Azt sem tudod hol áll a fejed, a tojáshéj a seggeden van, mellesleg az én kérdésemet nemrég törölték mert a Zone Reality tv-n ment egy műsor régen, és megkérdeztem, hogy mégis hol a francban nézhetném meg a neten? Erre törlik, gratulálok. Pedig ugyanezt a kérdést egyszer feltették már, és még mindig kint van bár értelmes válasz nem érkezett rá.
2013. jún. 29. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!