Mit tegyek, ha nagyon érdekel egy pasi, de úgy tudja, foglalt vagyok?
Figyelt kérdés
Az illetőről korábban azt mondták,tetszem neki,de akkor épp boldog kapcsolatban éltem,így mikor az ő egyik ismerőse bepróbálkozott nálam,megmondtam,mi a szitu. Azóta annak vége és szívesen megismerném már azt a férfit,de mivel úgy tudja,foglalt vagyok,biztos nem kezdeményezne,én meg nem szoktam.. Sajna ritkán látom,így valami ütős tipp kéne.:-)2013. jún. 19. 02:02
1/11 anonim válasza:
Ha te nem csinálsz semmit, ez ennyibe fog maradni..
2/11 A kérdező kommentje:
Duh..! That's the point. -.-
2013. jún. 19. 02:05
3/11 anonim válasza:
Ha szívesen megismernéd , akkor hajrá .Amikor találkoztok menny oda hozzá beszélgetni, te nyiss felé , és akkor ő is biztos levágja mi a helyzet. Sok sikert!:)
4/11 anonim válasza:
mondjuk mondhatnád neki h szabad a pálya.
5/11 anonim válasza:
meséld el mennyire szomorú vagy hogy nincs senkid és az a szemétláda elhagyott, aztán ha jófej akkor fel akar vidítani és elvisz egy álomrandira :)
6/11 anonim válasza:
Állítsd át facebookon a kapcsolati státuszod, azt mindenki látja: XY már nincs kapcsolatban hanem egyedülálló...
7/11 A kérdező kommentje:
Nem ismerősöm sajnos,mert ahhoz ritkán látjuk egymást,de amúgy jó az ötlet persze. (Bár nem igazán szeretem azt kiírni,mert gyakran idegeskedés a vége -azok mindig megtalálnak,akik 10000km-re vannak és nem bejövősek.:-D)
2013. jún. 19. 13:31
8/11 A kérdező kommentje:
Na de akkor majd próbálok beszélgetni. Kicsit túlpörögtem talán a témát,aztán lehet,hogy nem is szingli (már),akkor meg nekem tabu.:-)
2013. jún. 19. 13:33
9/11 anonim válasza:
Ó szívem nyugodtan mondhattad volna hogy már nincs senkid, holnap rádérek!
10/11 A kérdező kommentje:
:-D Ez meg mi? Nem hangzik lehetséges válasznak,de sebaj...
2013. jún. 19. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!