Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel neten ismerkedtem meg, még nem találkoztunk csak már legalább egy éve tartjuk a kapcsolatot neten keresztül. Úgy érzem kezdem megszeretni ÚGY..félek hogyha elmondom mit érzek akkor megromlik a kapcsolatunk...elmondjam neki vagy sem :(((2013. jún. 23. 19:31
11/12 LooToS válasza:
Én azt javaslom hogy kérdezd meg tőle hogy neki ki tetszik, vagy ki be szerelmes.
Hogyha azt mondja hogy nem mondja el akk már van 50% esélyed hogy te tetszel neki. Ha egy nevet mond akk nem te tetszel neki. Hogyha ezt mondja: nem mondom meg hogy ki az mert nem tudom hogy ő is ezt érzi e irántam amit én iránta. Na ez már megint 50% esély. És ha a végén tényleg nem mondta meg hogy ki tetszik neki és vissza kérdez hogy "neked?" azt válaszold hogy te sem mondod meg és így fifti fifti. remélem tudtam segíteni
12/12 A kérdező kommentje:
elmondtam neki...de kár volt :(((
2013. jún. 29. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!