Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondjam neki?

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel neten ismerkedtem meg, még nem találkoztunk csak már legalább egy éve tartjuk a kapcsolatot neten keresztül. Úgy érzem kezdem megszeretni ÚGY..félek hogyha elmondom mit érzek akkor megromlik a kapcsolatunk...elmondjam neki vagy sem :(((

2013. jún. 23. 19:31
1 2
 11/12 LooToS válasza:

Én azt javaslom hogy kérdezd meg tőle hogy neki ki tetszik, vagy ki be szerelmes.

Hogyha azt mondja hogy nem mondja el akk már van 50% esélyed hogy te tetszel neki. Ha egy nevet mond akk nem te tetszel neki. Hogyha ezt mondja: nem mondom meg hogy ki az mert nem tudom hogy ő is ezt érzi e irántam amit én iránta. Na ez már megint 50% esély. És ha a végén tényleg nem mondta meg hogy ki tetszik neki és vissza kérdez hogy "neked?" azt válaszold hogy te sem mondod meg és így fifti fifti. remélem tudtam segíteni

2013. jún. 25. 21:40
 12/12 A kérdező kommentje:
elmondtam neki...de kár volt :(((
2013. jún. 29. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!