Néha nem éreztek ti is hasonlóképpen?
Figyelt kérdés
Mintha az ismerkedés felvételi elbeszélgetés volna egy munkahelyre.
Mindent ki akarnak puhatolni,mindenre rákérdeznek,ha kis szépséghibára lelnek akkor kedvesen elköszönnek.Így ne feszengjen az ember?
2013. jún. 23. 19:26
1/4 anonim válasza:
Számomra minden váratlan szituáció felér egy sokkal, szóval nem teszek különbséget. :D
3/4 Joco901019 válasza:
Én sose éreztem így, de lehet benne valami ez a "felvételis dologgal" kapcsolatba. Sok ember csak azért puhatolózik annyira a másik embernél, mert biztosra akar menni és nem akar csalódni. Fogd fel lazábban a beszélgetést az ismerkedésnél most ezt így könnyű mondani főleg ha ott áll előtted életed szerelme. :)
4/4 anonim válasza:
Én inkább mindig azt érzem, hogy vallatni kell a lányt, mert különben meg se szólalna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!