Miért van az, hogy a tini lányok olyan flegmák és bunkók a nekik nem tetsző fiúkkal, ellenben a fiúk tök kedvesek mindenféle lánnyal is? Miért csicskultak így be a fiúk? A lányok meg miért lettek ennyire kegyetlenek?
# 10/10
Hát fura mód a lányok az ilyen bunkókkal járnak, de a legtöbb fiú nagyon kedves, én si ilyen vagyok és mégsem kellek a lányoknak, sőt még ők bunkóznak velem. Most vagy a külső a lényeg vagy én már nem értem mi bajuk van, ha egy srác tök udvarisan bepróbálkozik náluk, már annyit csalódtam, hogy egy ideje nem is próbálkozom, de közben kínoz a magány, mert jó lenne egy rendes, bájos barátnő. De hát ilyen társadalomban nem könnyű találni.
„Amúgy ennek evolúcióbiológiai okai vannak. A nők evolúciós okokból arra törekednek, hogy a gyerekeik a lehető legjobb géneket kapják (a srác legyen jóképű, egészséges), a férfi megtudja védeni a többi hímtől (legyen erős), eltudja tartani a családot (legyen okos, talpraesett és gazdag). Ezért a nők válogatnak.
Ezzel szemben a férfiak csak el akarják szórni a magjaikat, szóval tényleg csak a nagyon gusztustalan nőstényeket kerülik el.”
Azért nem lehet mindent az evolúcióval magyarázni. Az igaz,h a nők ösztönösen a határozott( bunkó), jóképű (sokszor gazdag) alfahím típust részesítik előnyben. De azt nehéz lenne az evolúcióra fogni,h pl. egyre magasabb férfiakkal akarnak ismerkedni, ma már mind- az 160 magas nő is- min 180 magas férfit akar magának, és menő lett az izomtalan, langaléta típusú férfi is. Ez divat inkább. Mellesleg a nőket legtöbbször csak azt tartja vissza attól,h alkalmi kapcsolatban bonyolódjanak,h jajmitfognakgondolnirólam. A másik amiért bunkók, meg az,h a mai nők már úgy nőttek fel,h hozzászoktak ahhoz,h nekik megkülönböztetett figyelem jár, mert nők, elég egy csinos arc, popsi, és máris elég sok problémájuk megoldódik úgy 30 éves korukig, utána persze hisztiznek,h milyen felszínes mindenki, amikor már nem annyira kapósak és nem tudják kihazsnálni az adottságaikat. És sztem pont ez a probléma, hogy a mai nők többsége seggriszáláson és beképzeltségen kívül semmire nem képes
"a fiúk tök kedvesek mindenféle lánnyal"
A férfiakról is elmondható,h kedvesebbek
egy szebb nővel, mint mondjuk a 120 kg-s Arankával. DE összességében én is úgy látom,h több a bunkó nő és a nők bunkóbbak a férfiakkal, mint fordítva.
„Hát fura mód a lányok az ilyen bunkókkal járnak, de a legtöbb fiú nagyon kedves, én si ilyen vagyok és mégsem kellek a lányoknak, sőt még ők bunkóznak velem. Most vagy a külső a lényeg vagy én már nem értem mi bajuk van, ha egy srác tök udvarisan bepróbálkozik náluk, már annyit csalódtam, hogy egy ideje nem is próbálkozom, de közben kínoz a magány, mert jó lenne egy rendes, bájos barátnő. De hát ilyen társadalomban nem könnyű találni.”
Látod, itt a probléma. Először is: párkapcsolati tanácsot soha ne kérj nőtől, mert vagy hazudik vagy tudatában sincs a saját működésének. A nők ösztönösen a határozott(bunkó), magabiztos, alfahím típust szeretik, és nem árt némi humor meg intelligencia sem. Ha te kedves vagy, vagy nagyon udvarias velük, akkor automatikus a barátzónában landolsz, és nézheted,h elmegy egy bunkóval. Hát igen. Rendes, bájos nőt akarsz találni, Magyarországon sztem 1000ből ha 1 ilyen van, ők meg általában önbizalomhiányos ducik. Nekem voltak túlsúlyos barátnőim, és tényleg azért vltak normálisabbak, mert semmi önbizalmuk nem volt. Ebben az országban főleg ribiket és káromkodós beszológatós bunkó nőkkel lehet találni, igazi nő ritka, mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!