Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lenne valakinek kedve ismerked...

Lenne valakinek kedve ismerkedni egy 23 éves fővárosi lánnyal?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 16:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Tisztelet a kivételnek - ezt a magukat felsőbbrendűnek gondoló, idióta beképzelt gyökerek szokták mondogatni...
2013. jún. 23. 16:53
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

hogy te milyen beteg állat vagy

te erre izgulsz fel hogy másokat szopatsz??

köpd szembe magad

az ilyeneket úgy pofánbasznám

2013. jún. 23. 17:04
 23/27 A kérdező kommentje:

Aki itt komolyan besértődött, arról nem tudok mást gondolni, mint hogy kisebbségi komplexusos, "méltóságában" sértett lúzer.

Ne legyetek már ennyire látványosan kétségbeesve, hogy nincs hova üríteni a patront! Csak mert minden szavatokból ez érződik ki.

A poént végképp lelőve: fiú vagyok. Ebből kifolyólag pontosan tudom, hogy milyen megfontolásból ír egy fiú bármilyen lánynak.

A tesztelgetésem lehet infantilis szórakozás, de a válaszaitok alulmúlhatatlanok minden létező szempontból.

Na csoki!

2013. jún. 23. 17:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Jézusom mennyire hülye vagy. :D
2013. jún. 23. 17:23
 25/27 anonim ***** válasza:
de most itt szívatja a jó népet azt csodálkozik ha sokan felhúzzák magukat :D
2013. jún. 23. 17:33
 26/27 anonim ***** válasza:

Mint írtam neked az üzenetben, amit töröltél vlószínűleg: Aki a gyakori alapján akar messzemenő megállapításokat levonni, azzal valami gond van. Itt csak max. annak nem tűnik fel, hogy rengeteg kérdés/válasz kamu/poén, aki eddig egyet sem olvasott el. Persze vannak kivételek.

Én a "nincs párom, mert csúnya vagyok", stb kérdéseknél is sokszor úgy vagyok, hogy kamu. Ha nem, akkor pedig vannak ilyen emberek, de hát írok neki néhány sort, hátha segít neki valamit. Ha meg kamu, akkor így jártam.

2013. jún. 23. 17:45
 27/27 anonim ***** válasza:

kérdező te vagy itt a legnagyobb lúzer

már már sajnállak

2013. jún. 23. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!