Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lenne valakinek kedve ismerked...

Lenne valakinek kedve ismerkedni egy 23 éves fővárosi lánnyal?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 16:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, áruld el kérlek, mi a jó abban, hogy hülyíted az itteni embereket?
2013. jún. 23. 16:19
 12/27 A kérdező kommentje:
Szembesítem őket saját magukkal. Kár, hogy törlöm egyből a priviket, be kellett volna másolnom néhányat, de csak most jutott eszembe.
2013. jún. 23. 16:21
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
itt írsz tesztkérdéseket? Nem mersz kimenni starndra,mert kiloccsan az összes víz ha beleugrasz te vizilótehénnarancsbőrősgombafajta?! Netán viszket a bepókhálósodott lucsokmentes ráncos vagínád és erre gerjedsz? Hogy szakadna rád az égből egy cigánycsalád
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
De ha azt írod ki, hogy kinek van kedve ismerkedni, akkor miért csodálkozol ha rádírnak?
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
hogy lehetsz ekkora köcsög?? és ha valaki tényleg normálisan akart ismerkedni szánalmas kis k****
2013. jún. 23. 16:22
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"Szembesítem őket saját magukkal. Kár, hogy törlöm egyből a priviket, be kellett volna másolnom néhányat, de csak most jutott eszembe."

Téged nem szembesített még senki azzal, hogy mekkora gyökér vagy? :D

2013. jún. 23. 16:23
 17/27 A kérdező kommentje:

Mert gyakorlatilag semmit nem írtam ki magamról, se a kinézetemről, se a jellememről, és már olyan üzeneteket kaptam, hogy lenne-e kedvem szexkapcsolathoz, stb.

Ráadásul azt se tudhatjátok biztosra, hogy valóban annyi idős és olyan nemű vagyok, mint aminek állítom magam.

Kíváncsi voltam mennyi türelmetlen, kiéhezett, egyből a szex kérdésére rátérő ember van itt. Túl sok.

2013. jún. 23. 16:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
de furcsa én nem irtam ilyet :D szánalmas k****
2013. jún. 23. 16:26
 19/27 A kérdező kommentje:
Ráadásul rengetegen vagytok, akik itt sajnáltatjátok magatokat és azt hiszitek, hogy fiúkként milyen nehéz dolgotok van... hát most szembesültem, hogy a lányoknak semmivel nem egyszerűbb a sok gyökér rámenősségét tolerálni. Tisztelet a kivételnek.
2013. jún. 23. 16:29
 20/27 anonim ***** válasza:
Szia! Én írtam neked, igaz teljesen más vonatkozásban - a frász akar a gyakorin ismerkedni, de ha törlöd a PM-eket, akkor ennek sok értelme nincs.
2013. jún. 23. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!