Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges, hogy egy meleg...

Lehetséges, hogy egy meleg fiú szexmentes alibi kapcsolatban éljen egy nővel? Hol keressek ilyen lányt?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 10:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vaterán találsz ilyeneket...
2013. júl. 10. 11:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Hajdú Péter és Sarka Kata?
2013. júl. 29. 12:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha eleget fizetsz neki, bárhol. Amúgy szerintem ez kb. esélytelen, hogy egy hetero csaj ilyet megtegyen. Max. ha ő beléd szeret és ezért megtesz neked mindent, de azzal meg csak kínoznád, hogy te nem úgy szereted őt viszont.
2013. aug. 2. 11:20
 14/19 anonim ***** válasza:
hát igen, ide vezetnek a homofóbok támadásai...
2013. aug. 2. 16:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Én tényleg szeretnék ilyen kapcsolatot, a homofóbokra meg nagy ívből tojok, sosem érdekelt más véleménye. De nehezen tudom eldönteni, hogy félek-e a lányokkal való szexuális érintkezéstől, vagy tényleg nem kívánom. Megnézem a lányokat az utcán, de mivel én passzív vagyok, nem tudom, hogy működne egy lánnyal szexuális kapcsolat.
2013. aug. 3. 08:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Hallottam egy történetet amiben egy meleg férfi megházasodott és gyerekei is születek. Évekkel később derült ki hogy meleg, a feleségét elhagyta, a gyerekei meg szégyenlik hogy az apjuk homokos, illetve az egyik nem is akarja elhinni.
2013. aug. 15. 19:03
 17/19 anonim ***** válasza:
jó pénzért bármit megkapsz, olyan nőt is, aki szül neked. ha sok pénzed van, akkor simán tudsz ilyen nőt leakasztani
2013. aug. 15. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem vállald azt aki vagy... csak a látszat kedvéért ilyet ne tegyél, mert minden embernek vannak érzelmei /ha lenne ilyen lány a lánynak, a lány családjának, a saját családod is lehet jobban csalódna benned mikor kiderül... /.

Tapasztalatom szerint viszont biztos találnál olyan lányt aki komfortos eltartásért belemenne ilyenbe, de ez hüleség lenne részedről.

2013. aug. 15. 19:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyen kapcsolat milliónyi volt már a világban. Nagyon egyszerű: egy meleg fiú és egy leszbikus nő összeházasodik. pl. Záray Márta és Vámosi János, Korda György és Balázs Klári. A gyerektelenséget pedig a sok munkára lehet fogni.
2016. dec. 16. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!