Hol találok olyan lányt aki barátkozna egy meleg fiúval?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 20:18
2/15 Dóri0717 válasza:
Szerintem bárhol! Nekem a legjobb barátom is meleg, s pont azért imádom, mert nem is kell félnem attól, hogy többet akarna. Általa megismertem több meleg fiút, s imádom őket, komolyan.
4/15 anonim válasza:
A kérdés,hogy vajon tényleg meleg-e a srác,vagy így próbál érzelmileg közel férkőzni csajokhoz,hogy később rájuk mozdulhasson?
5/15 anonim válasza:
nekem is nyugodtan írhatsz:) hány éves vagy?:)
6/15 anonim válasza:
Nekem van 2 meleg barátom, szóval velük is szívesen barátkozok, meg igazából bàrkivel, bàr a hetero fiúk nem mindig èrtik meg a baràtság fogalmát.
7/15 anonim válasza:
Én nagyon szívesen! :) Hány éves vagy? :)
8/15 anonim válasza:
kommentelőknek: szerintem az egy hatalmas nagy hülyeség, h a heteró fiuk nem tudják mi a LEGJOBBbarátság egy lánnyal! 17/F
10/15 anonim válasza:
Velem is,ha tényleg meleg vagy és nem csak így akarsz csajozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!