Hol találok olyan lányt aki barátkozna egy meleg fiúval?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 22:10
1/8 anonim válasza:
Minek neked lány? nincs aki kifesse a körmeidet?
3/8 anonim válasza:
Bármerre. Itt is rengeteg olyan kérdés van, ahol meleg barátot keresnek agyba-főbe.
5/8 Bruce_Wayne válasza:
szerintem alap helyzetben ha valaki homoszexuális akkor vagy nem keresi kétségbeesetten a nőkkel való kapcsolatokat,vagy egyszerűen minden erőfeszítés nélkül jól kijön velük...ebben a megközelítésben:biztos hogy meleg lennél? Miért nem meleg párt keresel? Ez olyan mintha egy heteroszexuális fiú,itt keresne magának azonos nemű barátokat...
6/8 anonim válasza:
Előttem Szóló! Nem azért keres lány barátot, mert mondjuk a fiukkal nem "úgy lenne"? Én is meleg vagyok, és hiába van rengeteg fiú barátom, a legjobbnak egy lányt tartok és Ő pedig engem; nem véletlenül, Ő nem fél attól, h én belé szeretek, én pedig attól, h Ő belém!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!