Srácok, kéne nektek ilyen lány?
Figyelt kérdés
Olyan, aki sose akar szexelni (se orál, se petting). Tehát aki teljesen szexmentes kapcsolatot keres, "titokban" mégis egy másik, elérhetetlen férfira vágyik, akibe évek óta szerelmes, de sosem lehet több.2013. jún. 23. 02:12
21/23 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon NEM.Még ha fizetnél ezért havonta akkor se.
22/23 anonim válasza:
Nem nagyon,és minek nekem ha titokban mást szeret???
23/23 anonim válasza:
Ha a lányom akarsz lenni, akkor szívesen befogadlak :D
De ha arra célzol, hogy erőszakoljon meg valaki akiben bízol, azt is megoldhatjuk :)
Komolyan nem értem.. akkor neked egyáltalán nincs is szexuális vágyad meg ilyesmi igényeid? Van neked nemi szerved? Hány éves vagy? Nem hiszem el, hogy nem próbálgattad még simogatni vagy valahogy birizgálni, meg hogy nem érdeklődsz az ellenkező nem iránt. Ez hogy lehet? Írj már valami privátot vagy valamit ide, mindegy. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most mi is van veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!