Egy ilyesmi alkatú fiatal lánynak mennyi esélye van egy pasinál?
(jobb oldali kép)
Végülis egyik sem pont olyan mint én, de annyi közös bennünk, hogy inkább a lábam és a derekam vastagabb.
Azt hiszem, én is egy, a fent említett kivételek közé tartozom. Valóban, manapság az "lett a divat", amiket előttem szólók leírtak, és te, Kérdező. De személy szerint tettem és teszek is nagy ívből a divatra, mert szerintem ne mások mondják meg, vagy valamiféle trend, vagy kultusz, hogy nekem milyen párom legyen, akár alkatra, akár hajszínre, akár személyiségre. Jómagam kimondottan a duci lányokat kedvelem, és sikerült is páromra akadnom, így azt kell hogy mondjam, igen, van esély, sőt, a párom még ducibb is :)
Fel a fejjel, léteznek még csodák, csak jó helyen kell keresni! ;)
19F
Nagyon helyesen tetted, hogy voltál dokinál. A hormonzavar rengeteg dologra utalhat, pl. pajzsmirigy működési rendellenességre is. (Másoknak írom, más esetekre, hogy pl. a cukorbetegségnek is lehet az elhízás a tünete) Azzal, hogy a túlsúly okának (ami persze tényleg lehet csak a túlzabálás, és kevés mozgás is) kiderítése helyett csak az edzésre és koplalásra gondolnak, csak a figyelmet vonjuk el, a testet terheljük, és gyakran egy súlyos betegség figyelmeztető tünetét seperjük a szőnyeg alá. Járj kitartóan az orvos(ok)hoz, és ha kizártak minden dolgot, ill beazonosították a betegséget (amit kezelnek is) utána fordulj dietetikushoz, és mutass meg neki minden leletet.
Másokat irigyelni pedig teljesen felesleges, a saját életedet kell élned. Egyébként pasik között is rengeteg a parás ember, és gyakran csak ez választja el az embereket egymástól.
ilyen alakom van kb,és hozzá szép arcom. (nem beképzeltség,de mindenki ezt mondja. volt már hogy elmentem valaki mellett és hallottam hogy mondta a haverjának hogy 'nézd milyen szép az arca' :D)
de így sincsen barátom.. le kell fogyni ha párt akarsz,mert ígyis inkább a kevésbé szép arcu,de jó alaku lányt fogják választani a srácok sajnos..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!