Egy ilyesmi alkatú fiatal lánynak mennyi esélye van egy pasinál?
(jobb oldali kép)
Végülis egyik sem pont olyan mint én, de annyi közös bennünk, hogy inkább a lábam és a derekam vastagabb.
Én is ilyen vagyok, és sok év tapasztalata alapján mondom, hogy az ilyen lányok esélyei a nullához konvergálnak... Voltam én már mindenféle testalkatú, és a leginkább akkor voltam "kapós", amikor nagyon sovány voltam, annak ellenére, hogy mindig olyan voltam, mint aki a citromba harapott, folyton az evés-nemevésen kattogtam. Most "hála" a jojó effektusnak újra gömb lettem, és hiába vagyok vidámabb, kiegyensúlyozottabb és pozitívabb életszemléletű (nem a hízás miatt, egyszerűen csak "felnőttem") senki sem vesz észre úgy, "csak" instant barátzóna... Fogyj le, ha pasit szeretnél
25/nő
Voltam már emiatt orvosnál és még nem vizsgáltak ki rendesen de szinte biztosra mondják, hogy a hormonjaimmal van valami, legalábbis az eddigi véreredmények alapján arra következtetnek. Minden nap futok és normális kaját eszek. Mondjuk régebben is kb ugyanezeket a kajákat ettem.
Nem hiszem, hogy az esély nullával egyenlő és azért nem, mert van a környéken egy nagyon kövér lány (valamilyen betegsége van) és olyan jóképű pasija van, hogy szerintem ezek a modellek megirigyelnék a csajt, hogy milyen pasija van. És már nagyon régóta időnként látom őket a boltban. De persze az ilyet ki kell fogni. A legtöbb pasi azt mondja, hogy jaajj, nem számít, közbe meg ő is az ilyen csöcse, segge kint csajokat bámulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!