Melyik jön be jobban lányok, az alacsony 160cm körüli fiúk vagy a 2 méter körüli fiúk? A belső dolgoktól most vonatkoztassatok el.
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 18:23
1/15 anonim válasza:
egyértelmű, hogy a 2 méter körüli, senkinek sem kéne egy undorító kis törpe fújj törpék :D
3/15 anonim válasza:
Azért sztem a 2m már lehet sok, 190 vagyok, és néha már ez is necces.
4/15 anonim válasza:
175-190 az ideális nálam, ha csak a magasságról van szó.
5/15 anonim válasza:
Egyik se!
Az egyikre lefelé kell folyton néznem, a másikra meg fel, de úgy, hogy kitörik közben a nyakam.
170 cm - 180 cm között ha van, az már jobb.
167 cm-s lány~
6/15 anonim válasza:
Hülye kérdés, persze, hogy a 2 méteres csávók xD
7/15 anonim válasza:
A 170cm alacsony, attól jóval több kell nekik, min 175cm. Kell a védelem ,és a magassarkú sem utolsó szempont. Amúgy nem értem miért kellett két végletet példaként hozni??
8/15 anonim válasza:
mert a kisgyerek 160 cm-es és 200m-es kigyúrt akar lenni.
szedjél hangyát attól majd megnősz.
naccsá laktoseszmeralda pudzsáróhercegnő voltam.
9/15 anonim válasza:
Inkabb a magas sracok, de az sem zavar, ha alacsinyabb nalam..
10/15 anonim válasza:
A magasság miatt nem kéne senkit lenézni..Szerintem én se tehetek róla hogy csak 163 vagyok 19 éves fiúként.De nem is zavar már megszoktam..Csak utálom ha lenézik az alacsonyakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!