Miért válaszolunk ezekre (lent) a kérdésekre, minek biztatjuk a kérdezőt?
Adott X.Y. srác, csajt akar, de nem kap, hisztizik stb, gondolom felesleges kifejteni. Ezeknek a kérdéseknek elhanyagolható százalékára lehet/érdemes választ adni, mint az általában a kérdező kommentárjaiból utólag kiderül.
(ilyen undorítóak a nők, csak a pénz kell nekik, csak az izmos, csak a külsőre, buta&felszínes pics* mind stb)
Miért válaszolnak mégis ezekre a kérdésekre? Pláne, ha mondjuk az illető azon háborgott, hogy neten nem írtak vissza neki a buta felszínes ....., akkor minek biztatjuk, hogy próbálkozzon a valóságban, kell még ő is az utca népéhez?:) (<- hogy ne legyen annyira durva)
Vicces vagy releváns véleményeket kérek.
Magam se tudom... :(
A rossz hozzáállást marha nehéz megváltoztatni, a legtöbben meg elhordják itt mindennek a nőket, hogy mind csak a pénzre meg az izomra megy... :/ Az a baj, hogy aki nem ért a nőkhöz, az így se, úgyse lehet boldog velük, lehet egyéjszakás kaland, vagy pár kufirc amíg a csaj szépen kihasználja, de az igaz szerelem amire vágyik így nem található meg...
17/L
#Zakathol
Megtaláltam tőled egy googlemaps autós útvonalat a Taigetoszra:DDDDD
#Akik nem pontért írnak
Az agyf_sz mellet az egyetlen érthető motiváció számomra a fentebb leírt kérésekre való válaszoláskor, az az, hogy puszta létükkel szégyenbe hoznak, minket fiúkat/férfiakat egyedeket (am 17/f vagyok), és írásaikkal meg szégyenbe próbálják hozni a nőket/lányokat. De mégis, mennyivel szebb lenne, ha mondjuk senki, de tényleg senki nem írna semmit ezekhez a kérdésekhez? o.O :D Na jó, oks, naiv utópia, de mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!