Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért válaszolunk ezekre...

Miért válaszolunk ezekre (lent) a kérdésekre, minek biztatjuk a kérdezőt?

Figyelt kérdés

Adott X.Y. srác, csajt akar, de nem kap, hisztizik stb, gondolom felesleges kifejteni. Ezeknek a kérdéseknek elhanyagolható százalékára lehet/érdemes választ adni, mint az általában a kérdező kommentárjaiból utólag kiderül.

(ilyen undorítóak a nők, csak a pénz kell nekik, csak az izmos, csak a külsőre, buta&felszínes pics* mind stb)

Miért válaszolnak mégis ezekre a kérdésekre? Pláne, ha mondjuk az illető azon háborgott, hogy neten nem írtak vissza neki a buta felszínes ....., akkor minek biztatjuk, hogy próbálkozzon a valóságban, kell még ő is az utca népéhez?:) (<- hogy ne legyen annyira durva)

Vicces vagy releváns véleményeket kérek.

2013. jún. 22. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert pontot kapunk a válaszért!!! :D
2013. jún. 22. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert jó néha egy picit nevetni xD
2013. jún. 22. 16:36
 3/10 Zakathol ***** válasza:
100%
Én csak miattuk vagyok itt.
2013. jún. 22. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Jaja kapunk érte pontot!! :)
2013. jún. 22. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Magam se tudom... :(

A rossz hozzáállást marha nehéz megváltoztatni, a legtöbben meg elhordják itt mindennek a nőket, hogy mind csak a pénzre meg az izomra megy... :/ Az a baj, hogy aki nem ért a nőkhöz, az így se, úgyse lehet boldog velük, lehet egyéjszakás kaland, vagy pár kufirc amíg a csaj szépen kihasználja, de az igaz szerelem amire vágyik így nem található meg...

17/L

2013. jún. 22. 16:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyit győzködtem már ezeket a szerencsétleneket, hiába. Mindegyik megvan győződve róla, hogy ő maga a főnyeremény. Csak a nőkben van a hiba. Észrevettétek már, hogy mindegyik így kezdődik? "a szép lányok..." És még a nők felszínesek. Cöhh...
2013. jún. 22. 17:00
 7/10 A kérdező kommentje:

#Zakathol

Megtaláltam tőled egy googlemaps autós útvonalat a Taigetoszra:DDDDD

#Akik nem pontért írnak

Az agyf_sz mellet az egyetlen érthető motiváció számomra a fentebb leírt kérésekre való válaszoláskor, az az, hogy puszta létükkel szégyenbe hoznak, minket fiúkat/férfiakat egyedeket (am 17/f vagyok), és írásaikkal meg szégyenbe próbálják hozni a nőket/lányokat. De mégis, mennyivel szebb lenne, ha mondjuk senki, de tényleg senki nem írna semmit ezekhez a kérdésekhez? o.O :D Na jó, oks, naiv utópia, de mégis...

2013. jún. 22. 17:25
 8/10 A kérdező kommentje:
leírt kérdésekre*
2013. jún. 22. 17:26
 9/10 Zakathol ***** válasza:
Igen, volt olyan is... :D
2013. jún. 22. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert esélyt mindenki érdemel. Kérdésed egyébiránt burkolt provokáció is.
2013. jún. 23. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!