Most költözök majd kollégiumba. Lehet oda csajokat fölvinni?
Figyelt kérdés
szakmunkás lakótársak mit fognak szerintetek szólni?
éjjelre ki lehet menni?
most költözök nagyvárosba, már nagyon várom!
milyen a kollégiumi élet? mi van egy kollégiumi szobában? van benne konyha meg fürdő?
2013. jún. 21. 19:11
11/13 A kérdező kommentje:
és a kollégiumból éjjel ki lehet menni vagy hogy van ez?
2013. jún. 28. 11:11
12/13 anonim válasza:
Szia!
Én csak egyetemi koliba voltam eddig, éjszaka ott ki lehetett menni persze. Meg azt vittél fel éjszakára akit akarsz, csak pénzbe került. (800 forint talán)
Barátnőmmel mindig megoldottuk valahogy a szexet, de persze nem úgy, ha más is volt a szobába.. de van mosókonyha... meg sok klassz hely;)
Sokat nem várj a felszereltségtől, de a kolis élet az fasza:)
Nem tudom, a te kolid milyen lesz, de nem hiszem, hogy nagyon más lenne... ja és az tuti, hogy olcsóbban megúszod a kolival, mint albival, viszont... vannak hátrányai is a kolinak...
13/13 A kérdező kommentje:
nos engem érdekelnek a hátrányai, meg minden sorold légyszives :D
2013. jún. 28. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!