Fiatal lányok! Hány olyan fiút láttatok eddig, akikre azt mondantáok, hogy csúnya és nektek nem jön be, illetve hány olyat, akinek láttán úgy éreztétek, hogy ennek sosem lesz baártnője, mert annyira csúnya?
2 számít írjatok! Értelemszerűen az első szám a kérdés első részére, a második szám a kérdés második részére vonatkozzon!
Korotokat is írjátok alá!
Pl. Ma a strandon volt kb. 70 pasi
Abból 25-30-ra mondtam azt hogy nem az esetem
És kb. 5-7 -re hogy sose lesz senkije
1: az, hogy ismeretlenül külsőre nem jön be még nem jelenti azt ,hogy ha megismerném ez nem változna, de, hogy válaszoljak is a kérdésedre én azon ritka emberek közé tartozom akiknek 100 pasiból 1 ha bejön külsőre ismeretlenül
2: furcsa az élet általában a jó külsőhőz nem sok jó belső tulajdonságot adott az embereknek illetve a kicsit csúnyább embereknek meg belsőleg egy kincset adot, mindenki különleges valamiért valaki a külseje miatt valaki a belső értékei miatt én sosem mondtam senkinek, hogy nem lesz barátnője mert neki is lesz
L/19
a szakomon pl 10ből 2 nem volt egyáltalán az esetem és 1ről gondoltam, hogy valószínűleg nem lesz barátnője, de mondjuk őt is inkább a viselkedése miatt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!