Barátként vagy annál többként tekint rám? (lent)
Van egy 19 éves fiú, akivel egy suliba járunk és van egy közös órán! Észrevettem, hogy sokszor néz, barátnőm mindig azt hajtogatta biztos tetszem neki, de engem különösebben nem érdekelt! Volt mikor oda jött és próbált velem beszélgetni, olyankor beszéltünk pár percet! Most, hogy vége a sulinak rám írt facebook-on! Nagyon jókat beszélgetünk, mindig ő írt rám, de megjegyezte, hogy örülne ha én is ráírnék, így utána én is kezdeményeztem, volt mikor késő estig beszélgettünk, volt mikor bókolt is! Ezért megkérdeztem, hogy miért is írt rám, mire ő azt írta szeretne új barátokat szerezni, ezt most mit jelent?? Most, hogy egyre jobban ismerem,egyre szimpatikusabb, sokban hasonlítunk egymásra, de addig nem akarok semmit amíg nem tudom biztosan, hogy mi a "szándéka"! Mindig felmerül bennem az a kérdés, hogy miért pont velem akarna beszélgetni, mikor annyi szebb és csinosabb lány van nálam! Mit tegyek, hogy biztosan tudjam, hogy barátként vagy máshogy tekint rám, vannak jelek amit figyelni kellene??
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!