Hány éves korban érik el azt az agyi szintet, amitől kezdve hajlandóak dumálgatni, haverkodni egy külsőre csak átlagos és inkább aranyosnak tartott fiúval is?
Figyelt kérdés
Kicsit besokalltam már ettől a sok agyatlan, buta, felszínes, szívtelen, kegyetlne csajtól, de az a baj, hogy a szép lányok mind ilyeneke tapasztalaim szerint, a rondák is csak azért kedvsek, mert mást nem kaphatnak meg és tepernek értem meg minden.2013. jún. 20. 12:41
1/12 anonim válasza:
szerintem nem korfüggő. egy 13 éves ugyanolyan rendesen is tudhat beszélni egy sráccal mint egy 18.
akiket te leírtál azok csak menőnek akarnak látszani ;)
2/12 anonim válasza:
Jajj, sz*rd már le az ilyen hülye libákat. Foglalkozz az értelmesebbik fajtával.
3/12 anonim válasza:
akkor keress te is egy külsőre átlagos aranyos lányt, minden korosztályban van ilyen.. ha te is csak átlagos vagy akkor ne várd a világ legjobb nőjét..
4/12 anonim válasza:
Ez nem kor függő... pl lakótársam is egy akkora egy ... xD k*rva (22éves) :D és még szépnek sem szép- mondjuk ebben egyetértek veled, hogy nem a külsőségek miatt ilyenek.
21N
5/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nálatok az átlagos az a kövér lány, én meg vékony fiúként csak vékony lányhoz tudok vonzódni, ennyi kikötésem van, ha már párom lesz, de barátkozni kövérekkel is szoktam, de vonzódni sosem tudok kövérhez. Ennyi. De amit a csajok csinálnak az már túlzás, látszik, hogy nekik csak a szuperpasik a jók, ha te csak aranyos vagy, akkor már véged is van. Sajnos engem aranyos, cuki fiúnak is tartottak már ilyen műbombázó is részgen odajött hozzám, hogy de aranyos vagy és megragadta a pofikámat.
2013. jún. 20. 13:04
6/12 anonim válasza:
vannak átlagos, vékony, normális lányok minden korosztályban, csak nem sok :D
hány éves vagy?
7/12 anonim válasza:
Miii ?:DD Jaj most felnevettem :D Átlagos a kövér xD Köszi :D Én nem sem vagyok kövér :D. Vagy neked ha már egy csaj vékony, egyből átlag feletti? :D
8/12 anonim válasza:
Tudod, a nőknek nem 'aranyos fiúcska' kell, hanem férfi. Ez max a kislányoknál jön be. Törődj bele.
9/12 anonim válasza:
vannak átlagos, vékony, normális lányok minden korosztályban, csak nem sok :D
hány éves vagy?
10/12 anonim válasza:
Válás után, gyerekkel a nyakukon megzuhannak az igények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!