Facebookon miért nem lehet olyan lányokat találni, akiknek nem a külső számítana, akik átlagos, bájos fiúval is beérnék?
Figyelt kérdés
Sok lány írta már, hogy helyes vagyok, mégis az van, hogy a normálisan kinéző csajok mintha lenéznének, sosem kezdeményeznek nálam, ha én kezdeményezek, meg mindig csak csalódnom kell bennük, mintha ultra magas igényeik lennének külsőt nézve. Elismerem, hogy nem vagyok egy tökély, de bűnronda sem vagyok és nekem sincs igényem tökéletes külsejű lányra, elég, ha nekem tetszik, más véleménye nem érdekel. Az a baj, hogy míg nekem tetszik egy rakás csaj, addig olyat, akivel kölcsönös volt a vonzalom, jó, ha kettő találtam egész életemben össz. Nem értem mitől nőtt meg így a csajok igénye, mert pár éve, még a myvipes időkben sokkal több lány mosolygott rám utcán, mutatta, hogy zavarba jött tőlem meg adták a jeleket.2013. jún. 14. 15:46
1/5 anonim válasza:
talán mert a normális lányok nem facebookon ismerkednek
2/5 anonim válasza:
Tudod azok a lányok akik facebookon visszajelölnek ismeretlenül,nem feltétlenül azért jelölnek vissza,mert tetszel nekik,hanem mert már lassan egy verseny van a facebookon a fiatalok körében,hogy kinek hány ismerőse van.És az hogy chat-en beszélget,kacérkodik veled még nem azt jelenti hogy feltétel nélkül tetszel neki és meg szeretne veled ismerkedni,csak egy jó bulinak veszik és megbeszélik egymás között,hogy mennyi pasi odavan értük ,mert az milyen jó buli.Ez nem ellened irányul,csak sajnos mostanában a fiatalok körében a facebook átalakult egy ismeretlen ismerőskereső oldallá és már elvesztette az eredeti funkcióját,amiért eredetileg kitalálták.És nem csak te vagy így ezzel.Ne a különböző közösségi oldalakon próbálj barátnőt keresni.Menj hús -vér emberek közé és úgy próbálj meg lányokkal ismerkedni,mert az oldalakon sok mindent írhat magáról valaki,de lehet a háromnegyede nem is igaz és ezért kerüli a személyes találkozót is,viszont ha személyes megismerkedés van közted és egy lány között,akkor tényleg azt kapod amit látsz. :)
3/5 A kérdező kommentje:
2-es, ezt így könnyű mondani, hidd el én is szívesebben ismerkedem élőben, egy a baj, kevés időm, energiám van erre, heti egy nap tudok általában csak ismerkedni lányokkal, erre szánom a szabadidőmet, ráadásul a lányok még meg sem háláljak, többnyire élből lekoptatnak, általában, ha valami kamu indokkal megyek oda, akkor vannak sikereim, hogy legalább arra megtisztel egy kevés, hogy hajlandó velem dumálgatni. Sőt, volt, aki már meg is köszönte, hogy nem várt egyedül a buszára, hanem odamentem és dumálgattam vele. Az más kérdés, hogy ilyen rendes lányoknak rendszerint van párja vagy épp érzem, hog ynem vagyok az esete, nincs is kedvem erőltetni ilyenkor a dolgokat. Facebookon meg annyi ember van fent, nem is értem miért nem nagyon találok ott olyat, amilyet keresek jellemre, mert a külsőség az megy ott, hogy ki a szebb, meg kinek van jobb pasija, hányok ezektől aműpitsáktól, nekem egy egyszerűbb kinézetű, átlagos, szolídabb, de érző szívű, rendes, hűséges lány értékesebb volt mindig is és lesz is, sajnos egyre ritkább az ilyen lány. A média is átmosta a csajok agyát, azt is gyakran látni, hogy minden jobb nekik már lassan, aki nem fehér, ezért van sok tini csaj négerrel, arabbal, ázsiaival vagy cigóval. Eléggé elkeserítő, hogy értelmes lány egyre kevesebb van, az is már foglalt.
2013. jún. 14. 16:33
4/5 anonim válasza:
2-es vagyok.Igen sok mindenben igazad van,de hidd el sok normális kedves lány van a világon,de akik ilyenek,azok nem jelölnek vissza ismeretlent a Facen és ezért nem tudsz ott megismerkedni velük,akik meg visszajelölnek mindenkit azok olyanok,amilyenek.Hány éves vagy?Dolgozol,vagy még suliba jársz?Barátaid vannak?Ha vannak akkor próbálj meg velük elmászkálni,buliba,kávézóba,parkba beszélgetni,bárhová. Hidd el a fáradság és minden eddigi kudarc ellenére igenis meg kell próbálni újra,meg újra és előbb-utóbb úgy is jönni fog egy olyan lány aki az igazi lesz.Csak tényleg ne a közösségi oldalakon próbálkozz.Nem sok olyat hallottam akik facebookon jöttek össze ismeretlenként és sokáig tartó,boldog szerelem lett volna a vége,sőt inkább családok estek szét és több éves kapcsolatok mentek tönkre face miatt.
5/5 anonim válasza:
Megértelek,de szerintem se facebookon próbálj,főleg ha szerinted nem nézel ki rosszul :) Próbálj esetleg könyvtárban,kávézóban, vagy ilyesmi helyeken,engem nem zavarna például ha valaki a könyvtárban leszólítana,akárcsak barátkozni is :) Facebookon meg teljes ismeretleneket nem jelölök vissza,hiszen általában nem jó szándékkal jelölnek be.Avval én is úgy vagyok,hogy akik fiúk nekem általában tetszenek és értelmesek is,mindnek van barátnője,vagy pedig olyan 24-26 évesek,de ők meg azért idősek hozzám.Szóval legyünk türelmesek,csak eljön a mi időnk is valamikor :) Mondjuk azt tapasztalom a korosztályomban,hogy 2 féle srác van,az egyik csak a szexre megy,lb.a tipikus pávák,a másik része meg a nagy szerelmet keresi rögtön.Szóval még csak fiúbarátokat sem tudok szerezni sulin kívül (de még suliban sem..)mert általában ez van. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!