Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol/hogyan jöhetnék össze...

Hol/hogyan jöhetnék össze gazdag csajokkal/nőkkel?

Figyelt kérdés
Ugye eléggé elterjedt h bizonyos nők beházasodnak egy gazdag pasihoz és akkor eléldegélnek, én is vmi ilyesmit szeretnék csak értelem szerűen fordított az eset. :D (kivételek vannak szóval feminista megjegyzésekre pont nem vagyok kíváncsi)

2013. jún. 19. 23:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8-as...hűű,CSAK 2 háza van??? ez szörnyű...-.-"
2013. jún. 20. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
11: Anyukám vagyonához képest ez kevés. :)
2013. jún. 20. 21:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát akkor te nem úgy tolod mint én, h hónap vége fele vajaskifli a főfogás.

10-es, mond h kivagyok?:D (amúgy biztos sok ilyen ember van)

2013. jún. 20. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem, valóban nem, de szerintem nem helyes, hogy csak így szeretnél kitörni a szegénységből. Ha nem fogsz dolgozni, nem fog veled szóba állni egy gazdag lány sem.
2013. jún. 20. 22:49
 15/17 anonim ***** válasza:
12: gyújtsd akkor magadra sznobpina.
2013. jún. 20. 23:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, látom, hogy az irigység az megvan. :) Sajnos nem gyújthatom magamra, mert nem az enyém, hanem apukámé. :) Nekem nincs semmim, majd akkor lesz, ha öröklésre kerül a sor. És ellenben sok más ilyen szülői háttérrel rendelkező gyerekkel szemben, én tanulok, mert így neveltek. :)
2013. jún. 21. 11:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Még nem sikerült, tippek?
2014. máj. 8. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!