Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismertek olyan lányt akinek...

Ismertek olyan lányt akinek összevissza állnak a fogai vagy nem olyan szépek?

Figyelt kérdés
Titeket zavarna az ilyen, szerinted hátrányban vannak ismerkedésnél az ilyen lányok? Akinek esetleg ilyen, az leírná hogy milyenek neki? Hátrányban érzed emiatt magad?
2013. jún. 19. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
A fogai elég kuszák, de a teste egy álom, és az arca sem rossz.
2013. jún. 19. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
osztálytársamnak :D:D:DD:
2013. jún. 19. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Christina Perri alsó fogai

Ja, hogy élőben? Ismerek egyet, a két szemfoga áll kicsit kijjebb, szerintem nagyon szexi.

2013. jún. 19. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a 79%-os válaszoló csaja. Én is hajtottam rá, de elzavart. Azt mondja, hogy csak a nyomik jönnek be neki:/

2013. jún. 19. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Szép és csinos vagyok, de a fogaim sajnos kuszák. Már folyamatban a megoldás, végre rászántam magam a fogszabira. :) 1 év és gyönyörűek lesznek.

Egyébként nem azt mondom, hogy hátrányban érzem magam, mert soha nem volt még emiatt problémám a fiúknál, és igazából sokan észre se veszik.

Én viszont nagyon sokat feszengek miatta. Amint előkerül a fényképező, már nem mosolygok annyira őszintén, folyton figyelek arra, hogy nehogy lekapjanak miközben mosolygok, mert ugyan élőben lehet nem veszik észre, de a fénykép maradandó, elidőzik rajta az ember és nekem nagyon kellemetlen.

Szóval alig várom, hogy 1 év múlva önfeledten nevethessek. :)

2013. jún. 19. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:

A suli alatt végig írtó vézna voltam, és mivel ötödik osztályban egy lány azt mondta rám, csúnya vagyok, komplexusom volt az egyetemi éveimig. Tényleg bénán néztem ki, hidd el, az egyetem alatt viszont valami változott. Kezdtem bízni magamban. Idehaza (egy kisebb városkában élek) nem volt olyan "sok" lány, így két kategóriába sorolták őket általában: szép és nem szép. Az egyetemi éveim alatt egy jó nagy városban költöztem, és rájöttem, hogy nem is vagyok annyira csúnya. Sőt! Megbámultak az úton, többen is bókoltak, stb.

Az elején azt hittem, az egésznek az oka az, hogy elkezdtem sminkelni néha magam. És tudod, mit vettem észre az első egyetemi évem után? Ha nem sminkeltem ki magam, akkor is ugyanúgy megbámultak. A mentalitásom változott ugyanis... elfogadtam magam. És működik, tényleg!

Persze.. az is számít, ki hogyan öltözködik, stb, de a lényeg az marad, mennyire sugárzik az emberről az önbizalom. :)

23/L

(U.I.: Bocs az esetleges elírásokért, fogalmazási bakikért... hirtelen felindulásban ragadtam virtuális tollat, ráadásul telefonról :)

2013. jún. 19. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:

23/L vagyok megint... amikor azt írtam, csúnyának tartom magam, azt nagy mértékben a fogsoromra is értettem. A fogorvosom még tizenéves koromban javasolta a fogszabályzót, de én ellenkeztem. Sajnos.

De tudtommal felnőtt korban is kezelhető a dolog, én is tervezem.

2013. jún. 19. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
És megint csak én :P ... a fogsoromról annyit, hogy a felső eléggé kifele áll (ami főként képeken látszik, én meg eléggé sokat mosolygok).
2013. jún. 19. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen,magamat.

Nem tudom mennyire hátrány,nem vagyok valami mosolygós,sem szép,inkább mogorva arcú,úgyhogy alig látszik.

Elkezdett zavarni vmiért,pedig eddig nem érdekelt,néha megjegyzik mások hogy szép vagyok.Ezen mindig csodálkozva meglepődök,de örülök neki.

Amúgy nekem nagyon idiótán állnak tényleg,feltűnő lehet.

Első 2 szemfog jóval feljebb,mint a fogsor,nem is egyformán,de a formájuk is különböző,nagy metszőfogak,összevissza fogsor.

2013. jún. 20. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!