Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Keresek egy lányt, de elképzel...

Keresek egy lányt, de elképzelésem sincs ki lehet! Nem ismeri valaki?

Figyelt kérdés

[link]

Ő lenne az, aki megmozgatott bennem valamit és az ő megtalálásában bízom! Remélem akad köztetek valaki aki, ha személyesen nem is, de tudja a teljes nevét!

Előre is köszönöm!

2013. jún. 19. 19:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék bele menni ismeretlenek képeinek feltöltésébe valami oldalra, de szerintem próbálj rá kereseni. Google-ba írd be, hogy:

"a nap szépe brigitta a magyar lányok a legszebbek"

szeretlek magyarország-os link, dátum 2012.04.07

Remélem így sikerül :)

2013. jún. 19. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy tudom ki ő? :P Szerintem az explorer bénázott, a chrome behozta.
2013. jún. 19. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg komoly a kérdés?
2013. jún. 19. 21:11
 14/16 A kérdező kommentje:

Teljesen komoly!

Elhiszem, hogy hatalmas baromságnak hangzik, meg komolytalannak, de hidd el, őszinte volt minden sorom! :)

2013. jún. 19. 21:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Elég ronda a csaj! Te meg beteg vagy! :D

De hogy segítsek: ott van a képe felett egy e-mailcím! Használd!

(Nyilván nem fogják kiadni a csaj adatait, de ha azt kéred hogy továbbítsák neki a te elérhetőségedet, minden bizonnyal megteszik. Utána pedig már csak Brigin múlik a folytatás...)

2013. jún. 20. 12:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam...nem jöt be sajnos...válaszra se méltattak se az email címükről, se a facebookos oldalukról nem válaszoltak...
2013. jún. 20. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!