Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy férfi úgy érzi, hogy...

Ha egy férfi úgy érzi, hogy nem elég jó egy nőnek sem?!

Figyelt kérdés
Hogyan lehet megoldani? Van itt olyan, akinek sikerült? Milyen nő segíthet és hogyan?
2013. jún. 19. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiány... változtatni kell rajta. Az már csak rajtad áll, hogy hogy.
2013. jún. 19. 11:12
 2/11 anonim ***** válasza:
keress fel egy kurv@'t. Annak úgy sem számít kivel csak fizesd ki normálisan
2013. jún. 19. 11:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, és hogy lehet változtatni? Mert ezt én is tudom, hogy változtatni kell, de hogyan?
2013. jún. 19. 11:14
 4/11 A kérdező kommentje:
exAmp: És az mit old meg? Volt már hasonló próbálkozás, de rosszabb lett tőle a helyzet.
2013. jún. 19. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Úgy,hogy elhatározza valaki,hogy változtat.Máshogy nem.
2013. jún. 19. 11:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Ötös: ezt értem, és igaznak is tartom, de nem annyira egyszerű. Nekem ennél konkrétabb javaslatokra lenne szükségem, lehetőleg olyantól, akinek sikerült változtatni.
2013. jún. 19. 11:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nem meglepő, hogy így érez valaki. A szülők, főleg a lúzer típusú anyukák nagyon szigorúak és kritikusak szoktak lenni a fiúgyerekekkel. Nekem például a szüleim sose mondták, hogy jó vagyok, még ha hisztiztem, akkor se. Mindig azt mondta az anyukám, hogy hogyan lehetnék még jobb. Ha hoztam egy ötöst, nem gratulált, hanem a szememre vetette, hogy jó, de miért nem tudom akkor ezt minden dolgozatnál így csinálni. Ha 4est hoztam, hisztit csapott le, hogy miért nem lehetek ügyes, mint a többi gyerek. Amikor megmondtam, hogy én vagyok az egyik legjobb tanuló az osztályban, akkor pedig azt mondta, hogy jó, de ne azokhoz a buta gyerekekhez viszonyítsam magam, mert jobbnak kell lennem náluk. Ha próbáltam érzelmi zsarolással elérni, hogy megdícsérjenek, akkor megvert, kinevetett, és megalázott, mert hogy egy férfi ilyet nem tesz. Figyeled 6-10 éves gyerekről van szó... Nem csoda hogy emiatt úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó senkinek se. Amikor az iskolában a lányok belém szerelmesedtek, simogattak, közeledtek, bókoltak, akkor azt hittem hogy csak szívatnak. De egyszer eljön az a pillanat amikor rájössz, hogy végig csak megetted más baromságát (én az anyámét), közbe meg a világ nagyon nem olyannak lát, amilyet a fejedbe akarnak tömni. Azóta elköltöztem otthonról, sőt, nem rég összeköltöztem egy igen szuper kis csajjal :) Kell egy pár év, mire megszokod a való világot, de ha egyszer kinyitod a szemed, akkor meglátod: nem kell másra hasonlítanod, nem kell jobbnak lenned senkinél sem, elég, ha magad vagy.
2013. jún. 19. 11:26
 8/11 A kérdező kommentje:
az utolsó: igen, látom, te érted. Nagyon hasonló a helyzet itt is, csak sajnos annyiban rosszabb, hogy itt még párkapcsolati kudarcok is voltak. Tehát az elköltözés, önálló élet, párkapcsolat megvolt már, de mivel rosszul sült el, ezért még rontott is a helyzeten. Azóta még nagyobb a bizonyítási kényszer.
2013. jún. 19. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát bennem is itt van a bizonyítási kényszer, de szerintem természetes, hogy meg van. Ez nem olyan dolog, ami csak úgy egyik napról a másikra elmúlik. De én sokkal jobban érzem magam, hogy nincs a közelemben az a hárpia. Meg nem az a lényeg, hogy másnak bizonyítsál, hanem hogy azt tedd meg, amit magadtól jogosan elvárhatsz. Hányszor haltál meg, amióta magányosan élsz? Szerintem egyszer se. Vagyis nagyon jól megvagy te egyedül is, nem kell bizonyítanod senkinek. Ha megkedvelsz egy lányt, ne az tartson vissza, hogy Ő vajon milyennek lát. Élvezd ki a lehetőséget, hogy bárkivel ismerkedhetsz, és nincs semmi kockázata.
2013. jún. 19. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy? Én 20.
2013. jún. 19. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!