Igaz lehet ez az állítás?
Figyelt kérdés
Itt olvastam nem régiben, hogy a külföldi lányok sokkal kedvesebbek, mint a magyarok. Az évek során megtanultam, hogy az általánosítás nem célszerű, éppen ezért nem tudom elhinni, hogy a magyar népnek bunkó hölgyek jutottak. Tuti van kedves magyar csaj is, úgy mint osztrák, lengyel vagy stb. Igaz, velem eddig nagy részük csak bunkó volt, de nem próbáltam külföldről ismerkedni. Mik a vélemények?
18/F
2013. jún. 18. 23:48
2/7 anonim válasza:
ha sok pénzed van és jól nézel ki akkor tuti hogy kedves lesz:D
4/7 A kérdező kommentje:
Jó, de most komolyan!
2013. jún. 18. 23:51
5/7 anonim válasza:
Milyen külföldi? Japán? Etiópia? .... -.- Ez nem így megy.
6/7 anonim válasza:
A külföldiekkel kedvesek szoktak lenni. Am menj oda egy csajhoz azt kezdj el angolul dumálni hozzá. Hidd el nem fog oylanokat mondani hogy fuck you, meg go to hell:D
7/7 anonim válasza:
Éltem már külföldön is, szerintem mindenhol vannak bunkók is és kedvesek. Én nem vettem észre jelentős különbséget egy nemzetnél sem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!