Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kamuznak a lányok ilyen átlátszóan?
2013. ápr. 21. 22:14
mert a csúnyáknak és alacsony, bizonyos magyar városban élő fiúknak is kell némi reménysugár
2013. ápr. 21. 22:15
Az a bizonyos város csak nem Debrecen? :DD
2013. ápr. 21. 22:16
Ha kamu, ha nem kamu külső ami megfog, belső ami megtart és nem közhely. Alapból egy bűnronda csajhoz én sem mennék oda. Szóval kell valahogy kinézni.
egy szintig a külső is számít,de van hogy jobban számít a stílus
én is most ilyen helyzetben vagyok:
a srác nem különösebben vonzó,de a stílusával megfogott és belementem hogy randizzunk és majd meglátjuk hogy mi lesz belőle
2013. ápr. 21. 22:17
Azért kamuznak ilyen átlátszóan, mert nem érdekli őket, hogy elhiszed-e vagy sem. Nem foglalkoznak vele.
Csak hát ezt egyszerűbb mondani, mint tanácsot adni, így hamarabb le is kopsz.
2013. ápr. 21. 22:18
Létezik olyan lány, akinél tényleg nem elsődleges szempont a külső. Attól még, hogy xy ezt leírja a neten, aztán leszólítasz egy lányt, aki vszeg nem írt le/nem mondott ilyet, akkor miért azon kéred számon, aki ezt mondta? Akkor kérdetnéd számon, ha tudnád, hogy egy olyan koptatott le konkrétan a külsőd miatt, aki leírt/mondott olyat, hogy nem számít neki...
2013. ápr. 21. 22:18
9/23 A kérdező kommentje:
"Létezik olyan lány, akinél tényleg nem elsődleges szempont a külső. Attól még, hogy xy ezt leírja a neten, aztán leszólítasz egy lányt, aki vszeg nem írt le/nem mondott ilyet, akkor miért azon kéred számon, aki ezt mondta? Akkor kérdetnéd számon, ha tudnád, hogy egy olyan koptatott le konkrétan a külsőd miatt, aki leírt/mondott olyat, hogy nem számít neki..."
Most pont csak azokhoz a lányokhoz intéztem a kérdést, akik ezt állítják!
Mert amíg valakire lenézhetnek addig átmennek Szent Máriába, és szépeket meg jókat mondanak az önbizalmatlan embereknek, csak amikor az illető elszáll magától, és megpróbál a mindenható nővel egy szintre állni, és a párja lenni, akkor már annyira mégsem betarthatóak az elveik, szóval jah, ha a csajnál esélyt akarsz, akkor hitesd el magaddal meg vele hogy jobb vagy nálla, és bamm, márcsak a gumira kell odafigyelni.
2013. ápr. 21. 22:21
Kapcsolódó kérdések: