Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kamuznak a lányok ilyen átlátszóan?
A külső IS számít, de nem olyan mértékben, ahogyan azt sokat szeretik beállítani.
Mondok egy példát: ha egy átlagos kinézetű pasin azt látom, hogy olyan holmikat hord, ami a 70-es években volt divat, az anyukája vágja a haját, nem húzza ki magát, az egész metakommunikációjából süt az önbizalomhiány, akkor a külsejével elvágta magát nálam. (Nem azzal, hogy milyenek az arcvonásai, mert a markáns vonások lehetnek kimondottan előnyösek is).
Ha viszont egy pasinak van stílusa (nem kell Armani öltöny, csak valami átlagos), magabiztos kisugárzása, akkor tőlem lehet alacsony, magas, kövérkés (azért ne folyjon szét), sovány, arcra legyen egy fokkal szebb az ördögnél, már be fog jönni.
Szóval inkább STÍLUS, ami természetesen része a külső megjelenésnek, de ezen lehet alakítani.
nézd én bárkivel beszélek, nem a külső a döntő,
hiába mondom, hogy a szöveg a lényeg, Te olyanokkal futottál össze, akik nem ilyenek, erről nem tehetek N
Nekem nem számít a külső. Az számít, hogy valami megfogjon egy pasiban.
És én még nem koptattalak le.
Úgyhogy nem értem, miért vagyok rögtön lehordva, hogy hazudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!