Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Randin lányként fel kell...

Randin lányként fel kell ajánlanom, hogy fizetem a fogyasztás felét vagy a pasik azt nem szeretik?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ajánld fel, hogy a pasi nagylelkűen visszautasíthassa és szóban is megerősíthesse, hogy mekkora gentleman. Ráadásul így nem is tűnik úgy, hogy kihasználod és direkt meghívatod magad mindenfélére. Szerintem.
2013. jún. 18. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá és ha nem paraszt,akkor kifizeti.Ez így illendő.Vannak körök,amiket le kell futni,azért,hogy senkinek ne sérüljön az önbecsülése.
2013. jún. 18. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

nem szeretem mikor ilyet mond egy nő. Az elsö randit az fizesse aki kezdeményezte...

kivéve ha lány kezdeményezte mert akkor a fiú :)

2013. jún. 18. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
De ne legyél pofátlan, ne a legdrágább kajákból rendelj, hanem a legolcsóbbakból. Bár ha van esze akkor Józsié kifőzdéjébe mentek ahol 200 Ft-os akció van és nem a Strüzenberg Samuék "éttermébe" ami 500%-os árréssel és további 200%-os haszonkulccsal "dologznak". És egy kávé 700 forint.
2013. jún. 18. 20:22
 5/11 anonim válasza:
58%
Én soha nem értettem, hogy ha mondjuk 10 lány közül választom ki azt az egyet, akitől szeretnék vmi komolyabbat is, miért kellene mindre egy kisebb vagyont ráköltenem? Fizesse ki szépen, amit evett-ivott.
2013. jún. 18. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy az első kettő kommentelő írta! Kérdezd meg, de ha rendes pasi, visszautasítja és állja a számlát. Számára is sokkal szimpatikusabbnak tűnsz, ha ezt a lehetőset felveted, és talán neked is impozáns, ha ennek ellenére, önszántából állja a számlát. Denem? :D
 7/11 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre, nem várom el senkitől, hogy fizessen nekem :) csak jól esik egy pasinak, ha megkérdezem vagy bántó, hogy én azt feltételezem róla, hogy esetleg nem "gentleman" ?:)
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát,ki lehet egyezni,hogy te nem akarod hogy úgy érezze,hogy kihasználod,fizeted,amit kell.

Aztán ha úgy van,vagy bele egyezik,vagy nem.

Én mondjuk elsőre ingyenes randit szoktam,max 1 ezresnyi költségeset.

2013. jún. 18. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
persze biztos jolesik, de ez olyan gesztus amit nem sok pasi vár el. Van akinek sértö van akinek nem. Én mondjuk jot derülnék ezen és elutasitanám.
2013. jún. 18. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Illik felajánlani, a pasinak pedig illik ezt visszautasítani :)

Az "illik" szó illik leginkább ehhez, semmiképp sem a kell! :)

2013. jún. 18. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!