Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzott alkohol fogyasztás tényleg viszafogja a fog gátló hatását?
Még egy kérdés ebből lehet baj szombatom kicsit több alkoholt fogyasztottam a kelleténél,rosszul volam,hánytam(kb hajnali 01kor)..előtte kb 5-6órával(du.16.45kb) szedtem be a fog gátlóm(Lindynette20)..aznap együtt voltam a barátommal..lehet ebből baj hogy az ugye kijött belőlem vagy ennyi idő alatt felszívódhatott szerintetek??
Meg eleht hülyeség a fenti dolog de ezt olvastam hogy gátolja,bár elhet tényleg nem igaz..szerintetek?
Csak megerősíteni tudom az előttem szóló válaszát, mindent leírt. Annyival egészíteném ki, hogy a túlzott alkoholfogyasztás és a fogamzásgátló kombinációja csak akkor lenne probléma, ha súlyos alkoholistáról van szó, akinek már jelentősen károsodott a mája, de ilyeneknek nem is ajánlatos a fogamzásgátló.
Meg ahogy írták, 5-6 óra múlva már felszívódott a gyógyszer, az alkohol pedig nem gátolja a tabletta felszívódását.
Utólsó 2nek köszönöm az értelmes választ:)
A többiek meg no coment..minek írnak választ ha csak hülyeséget tudnak,ez nem vicc oldal hanem az ember információt szeretne kérni normális emberektől,aki meg nem komplet mi a f**nak írogat,van itt..:O ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!