Az osztályomból a legtöbb fiú belém van zúgva. Mindig fogdozni, simogatni akarják a mellemet és a nemi szervemet. Nem hagynak békén. Segítséget kérek! Most mit csináljak?
Aztán a kérdés nem szóltam a közel múltról, géniusz?
Te pedig kérdező, megfogod szépen, bátor leszel, megmarkolod a mogyorót a lábuk között, csavarsz rajta egy határozottat, esetleg jóóóól megráncigálod. Tudom undorító picit, de annyira fog nekik fájni, hogy többet eszükbe se jut. Esetleg elintézheted egy szimpla rugással a 2 láb közé.
Menj el, kiabálj, ellenkezz!
Nagyon úgy hangzik, mintha hagynád. Mégis hogy nyúlhat oda??
a nemi szervedet fogdossák a fiúk? XDD
az komoly... vagy te is fiú vagy? :O
szerintem ez egy álságos kamu kérdés.
Nálunk is volt egy csajszi, aki fejlettebb is volt, jól is nézett ki. Mindannyian megcsöcsörésztük, mert úgy tiltakozott ellene, hogy közben biztatott...:)
Érdekes, egyikünk sem volt bele szerelmes, csak kellemes tapintása volt:))) Ő nem hisztizett és nem kért ilyen segítséget - mégis felnőtt lett ő is.
1.hány éves vagy?
2.ha ennyire zavar miért nem szólsz rájuk?:D csak teszed magad gondolom. mMég általánosban volt egy srác aki szintén folyton csak fogdosott, egy ideig élveztem és tényleg csak úgy 'szóltam rá', hogy szinte csak biztattam, de egy idő után meguntam és erélyesen szóltam rá, de akkor sem hagyott, hát lekevertem neki egy pofont és kész, utána békélnhagyott.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!