Szerintetek hol van a legtöbb értelmes, szép lány az országban?
Figyelt kérdés
Pl. Debrecenben sok kényes van, arabokkal és négerekkel járnak. Szerintem Budapesten van a legtöbb szép lány, értelem szerűen.2013. jún. 18. 10:05
11/26 anonim válasza:
Talán Debrecen :D Tatabánya :D
12/26 anonim válasza:
A legokosabbak a bölcsészegyetemeken vanak
13/26 A kérdező kommentje:
Lehet azért írom ezt, mert ritkán járok arra, de Ny-Magyarország. (Sopron, Szombathely, Balaton környéke)
2013. jún. 18. 10:21
14/26 anonim válasza:
budapesti vagyok,itt élek mióta megszülettem,a szép az még talán beleférne de az értelmes na az aztán nem.Olyan szinten ostoba a nagy átlag,konkrétan már én szégyenlem magam helyettük is mikor végigmegyek az utcán.
15/26 anonim válasza:
Fehérvári vagyok még is azt mondom Pécs.
18/26 anonim válasza:
Balaton környéke, É-Balatonpart
19/26 anonim válasza:
Sopron, Győr? Na ne nevettess :D Ez a 2 város biztos, hogy a libák hazája.
20/26 anonim válasza:
Én Bács megyei vagyok, több országcsavargó ismerősöm meg van róla győződve, hogy Szegeden vannak a legszebb lányok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!