Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak addig kedvelnek a...

Miért csak addig kedvelnek a lányok amíg nem akarok tőlük többet?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom keresik a társaságomat, én is az övékét de ha valamelyiküknél jelzem, hogy többet akarok tőle, akkor olyan módon elfordul tőlem, mintha csak épp azt vallottam volna be, hogy tömeggyilkos vagyok.

Nem értem, hol lehet bennem a hiba?

31/f

2013. jún. 17. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt kell mondjam, hogy nem feltétlenül a te hibád. Lehet épp olyanokkal akadsz össze, akik nem készek egy kapcsolatra. De a mostani lányok, nők között sajna tényleg akad egy-kettő, akik eléggé kemények.
2013. aug. 16. 18:14
 12/16 anonim válasza:
Velem is így van , barátként imádnak "meghalnak" értem , de utána , ha arról van szó
2013. aug. 16. 18:17
 13/16 laura25 válasza:
ez nem igaz. Csak ha meg mondod h bírod és ő "elfut" akkor lépj ezen túl. Egy idő után úgyis lesz más.
2013. aug. 16. 19:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valóban ez is baj lehet, hogy konkrétan kimondod, hogy te többet akarsz. Vagy eleve kezdd úgy az ismerkedést, hogy randi legyen, ne csak baráti találkozó, vagy másképp jelezd nekik.
2013. aug. 25. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:
A lányok nagytöbbsége semmilyen kapcsolatra nem vágyik, de a pasi pénzét azért elfogadják...nemvéletlen hogy leginkább a pénzes pasasoknak van barátnőjük, a lányok mindenki mást elhajtanak vagy a friendzónába száműznek.
2013. szept. 15. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Ott van a hiba, hogy nem vagy egybenyakú kopasz BMW-s "vállalkozó".
2013. szept. 15. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!