Miért csak addig kedvelnek a lányok amíg nem akarok tőlük többet?
Komolyan mondom keresik a társaságomat, én is az övékét de ha valamelyiküknél jelzem, hogy többet akarok tőle, akkor olyan módon elfordul tőlem, mintha csak épp azt vallottam volna be, hogy tömeggyilkos vagyok.
Nem értem, hol lehet bennem a hiba?
31/f
Nem vagy jó emberismerő vagy nem figyelsz eléggé a jelekre.
Meg lehet azt állapítani, hogy barátként vagy férfiként tekintenek rád.
Ha egy olyan lányt/nőt hívsz el, aki csak kellemes baráti társaságot lát benned... még jó, hogy megrökönyödik, hisz teljesen váratlanul éri.
Vagy... az is lehet, hogy túl gyorsan térsz rá a témára.
Simán lehet anélkül is szorosabbra fűzni a kapcsolatot, hogy konkrétan kimondanád, hogy mit akarsz tőle.
"Meg lehet azt állapítani, hogy barátként vagy férfiként tekintenek rád."
Hogyan?
"Simán lehet anélkül is szorosabbra fűzni a kapcsolatot, hogy konkrétan kimondanád, hogy mit akarsz tőle."
Hogyan?
Hogy?
A tekintetéből, a viselkedéséből, a testbeszédéből, a hangjából.
Hogy hogy reagál a flörtölésre... hárít, zavarba jön, észre se veszi vagy leállít.
Hogy magyarázzam? Érezni kell!
Szorosabbra fűzni hogy?
Apró lépésenként. Tapogatózni, tapogatózni... figyelni a jeleket (pl.: hogyan reagál a spontán fizikai kontaktusra - kézérintés -) stb....
Akkor kell hivatalos randira hívni, ha már érzed a hajlandóságot. Addig csak "nem hivatalosan" találkozgatni, mint amikor valakit elhívsz kávézni a munkahelyeden... semmi elköteleződés, de az automatánál is többet megtudhatsz a másikról... bla-bla
na de kézikönyvet ne írjak neked? 31 évesen...
Szerintem a lányok többsége a finomabb közeledést kedveli.
Én pl sosem szerettem, ha konkrét tény elé állítottak, hogy akarnak tőlem valamit... az olyan, mintha előre el kéne köteleznem magam, szóval inkább kihátrálok.
Ettől még lehet, szimpatikus lett volna az illető, és sajnálom, ha valaha ezzel romba döntöttem bki önbizalmát. :D
Akikkel eddig komolyabb kapcsolatom volt, egyik pasi sem kérdezte meg előzetesen, hogy többet akar tőlem, oké e, hanem valahogy... kialakultak a dolgok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!