Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak addig kedvelnek a...

Miért csak addig kedvelnek a lányok amíg nem akarok tőlük többet?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom keresik a társaságomat, én is az övékét de ha valamelyiküknél jelzem, hogy többet akarok tőle, akkor olyan módon elfordul tőlem, mintha csak épp azt vallottam volna be, hogy tömeggyilkos vagyok.

Nem értem, hol lehet bennem a hiba?

31/f

2013. jún. 17. 20:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet nem megfelelően adod a tudtukra, pontosan mit szoktál mondani?
2013. jún. 17. 20:57
 2/16 A kérdező kommentje:
Megmondom neki, hogy szeretnék vele találkozni, csináljunk valami programot közösen kettesben de nem barátilag, pl. mozi, kávézó, vagy séta. És ilyenkor megrökönyödik a lány és vérmérséklettől függően leépít. Tízből tízszer.
2013. jún. 17. 21:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez. Várom a válaszokat nevedben is!
2013. jún. 17. 21:01
 4/16 ASOT ***** válasza:
Biztosan egy kedves szerény jólelkű, megértő, lelkis pasit látnak benned...akivel jó dumálni elmondani hogy mik a problémáik és a jó dolgaikat is, de a kezét már másnak fognák meg...
2013. jún. 17. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy jó emberismerő vagy nem figyelsz eléggé a jelekre.

Meg lehet azt állapítani, hogy barátként vagy férfiként tekintenek rád.

Ha egy olyan lányt/nőt hívsz el, aki csak kellemes baráti társaságot lát benned... még jó, hogy megrökönyödik, hisz teljesen váratlanul éri.

Vagy... az is lehet, hogy túl gyorsan térsz rá a témára.

Simán lehet anélkül is szorosabbra fűzni a kapcsolatot, hogy konkrétan kimondanád, hogy mit akarsz tőle.

2013. jún. 17. 21:08
 6/16 A kérdező kommentje:

"Meg lehet azt állapítani, hogy barátként vagy férfiként tekintenek rád."

Hogyan?

"Simán lehet anélkül is szorosabbra fűzni a kapcsolatot, hogy konkrétan kimondanád, hogy mit akarsz tőle."

Hogyan?

2013. jún. 17. 21:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy?

A tekintetéből, a viselkedéséből, a testbeszédéből, a hangjából.

Hogy hogy reagál a flörtölésre... hárít, zavarba jön, észre se veszi vagy leállít.

Hogy magyarázzam? Érezni kell!

Szorosabbra fűzni hogy?

Apró lépésenként. Tapogatózni, tapogatózni... figyelni a jeleket (pl.: hogyan reagál a spontán fizikai kontaktusra - kézérintés -) stb....

Akkor kell hivatalos randira hívni, ha már érzed a hajlandóságot. Addig csak "nem hivatalosan" találkozgatni, mint amikor valakit elhívsz kávézni a munkahelyeden... semmi elköteleződés, de az automatánál is többet megtudhatsz a másikról... bla-bla

na de kézikönyvet ne írjak neked? 31 évesen...

2013. jún. 17. 22:13
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a lányok többsége manapság nem vágyik komoly kapcsolatra, így esélyt sem adnak senkinek egy randi erejéig.... :(
2013. aug. 16. 17:38
 9/16 anonim válasza:
Arról, ahogyan írsz, nekem úgy jön le, hogy te egy értelmes, komoly férfi vagy. Aki akár már a családalapításon is gondolkodhat. Lehet ezért rettennek vissza. Milyen korosztálynál tapasztalod ezt?
2013. aug. 16. 17:46
 10/16 anonim válasza:

Szerintem a lányok többsége a finomabb közeledést kedveli.

Én pl sosem szerettem, ha konkrét tény elé állítottak, hogy akarnak tőlem valamit... az olyan, mintha előre el kéne köteleznem magam, szóval inkább kihátrálok.

Ettől még lehet, szimpatikus lett volna az illető, és sajnálom, ha valaha ezzel romba döntöttem bki önbizalmát. :D

Akikkel eddig komolyabb kapcsolatom volt, egyik pasi sem kérdezte meg előzetesen, hogy többet akar tőlem, oké e, hanem valahogy... kialakultak a dolgok. :)

2013. aug. 16. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!