16 évesen gáz az ilyen alkat? Bejön ez valakinek? (kép)
Ezt így nem lehet megmondani, valakinek tetszik, valakinek nem. Azért ez nem a "bálna", vagy "hájas" kategória. Akik ezt írták valószínűleg pálcika vékony "nőkre" gerjednek, és mellet még életükben nem fogtak ("fújj, hisz az zsír")
A lényeg, hogy te jól érezd magad a testedben, és akkor másoknak is tetszeni fogsz!
19. Atyaúristen, hogy tudsz így beszélni más emberekről? :O
Egyébként te a képen(kérdező képe) látható lányon látsz lógó hájat? Na ugye, hogy nem! Feszes bőre van, csak neki ilyen a csontozata, ennyi.
Jó, nekem sem tetszik túlzottan még ez sem(lány szemmel), de rohadtul nem fogom elítélni, meg olyan jelzőket mondani rá, hogy "disznó" meg "bálna" Látszik, hogy amennyit tudott, megtett a testéért, mert nem buggyan ki a háj. >.>
17/L
Nekem sem jön be. Nem tudom az emberek miért fogadják el ezt, és dícsérik, amikor nem kéne így kinézned... Tehetnél ellene.
Szerintem ez még a szépet sem közelíti meg...
"19. Atyaúristen, hogy tudsz így beszélni más emberekről? :O "
Szerintem úgy tud, hogy teljesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!