Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 16-20 évesek! Ti hol ismerkedt...

16-20 évesek! Ti hol ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés
Hol lehet normálisan ismerkedni? Tehát nem bulihelyekre gondolok :D

2013. jún. 16. 12:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
én neten ismertem meg a párommal. én 18 ő 37. skypen is láttam előtte. ennek elennére boldogok vagyunk, hogy ekkora a korkülömbség köztünk.
2013. jún. 18. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy már nagyon sietnek az emberek.Nagy előítélteik vannak.Így ha egy normális srác leszólítana egy lányt.Akkor ő megijed.Nem szeretne ismerkedni.

Általában.

2013. jún. 18. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Több lépcsőben csinálod és akkor nem lehet baj!

Első lépésben beszéltek itt. Azután Skype-on vagy elkéred a telószámát és rejtett számról felhívod. a hangból már nagyon sokat megtudhatsz, Skype-on pedig láthatod is őt.

Azután, ha akkor is oké, akkor találkoztok egy nyilvános helyen, nappal, ha még akkor is félsz, akkor esetleg megkéred egy barátnődet, hogy jöjjön el veled.

ha mindezeket megteszed, akkor nagy baj már nem lehet!

Rendben? :)

2013. jún. 18. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Én buszon, 2 megálló között leült mellém és megszólított. Lassan 3 éve együtt vagyunk :D
2013. jún. 18. 15:05
 15/16 anonim válasza:

Olasz országba ismerkedtem meg a barátommal.Apánál voltam az éves kötelező nyaraláson. Pont vártam a hajót, hogy egy hajó utazáson vegyek részt , előtte gondoltam iszok egy innivalót a pultnál, míg oda értem telefonon beszéltem anyával. A pultnál ez a párbeszéd zajlott le:

-Szia, mit adhatok?

-Ohhh Szia, a magyarok mindenhol ott vannak!?

El kezdtünk beszélgetni, másnap este buliba mentünk együtt. Olaszországba élnek a szüleivel, mert a családjáé az bár ahova én be mentem. Akkor 17 éves voltam utolsó évem a középiskolába. Tovább tanulni Olaszországba jöttem, itt élünk együtt, a saját házunkba én még tanulok, Ő dolgozik, nyáron én is segítek nekik. Nagyon boldog vagyok és az volt életem legjobb nyara apánál. Anyával minden nap tartom a kapcsolatot, bár nagyon szomorú volt, hogy el jöttem Magyarországról.

20/L

2013. jún. 18. 17:23
 16/16 anonim válasza:
*Olaszország
2013. jún. 18. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!