Volt olyan, h annyira berúgtatok, h kiesett az estéből egy darab? tehát másnap nem emlékeztetek arra, h jutottatok haza vagy épp máshova? :D
#21 -
én úgy vagyok vele, hogy az esetek 80%-ában igazat mondok ha be vagyok rúgva, de ha már nagyon bevagyok rúgva akkor 100% hülyeséget.
Volt egy kattant srác, akiből már nagyon elegem volt, mert nem értette meg, hogy nem az esetem, és még leskelődött is a házunknál éjjel stb., de mivel haver haverja volt, csak finomabban próbáltam leállítani. Egyik buli utáni vasárnap mentünk egy rendezvényre a barátnőimmel, és a zaklatóm kivételesen nagy ívben elkerült. Örvendeztem, hogy talán lett neki más, mire a csajok felvilágosítottak, hogy részegen nyilvánosan kiosztottam, hogy ijesztő és beteges, amit csinál stb.. Nekem ez kiesett, így jót röhögtem magamon..:-)
Ez volt a csajos rész. Egyszer olyan is volt, hogy egy rossz bulit túlságosan fel akartunk javítani a piával, és olyan jól sikerült, hogy egyik pillanatban még teli parkolóban ültünk (józanodásra várva), aztán meg "hirtelen" minden kihalt volt és az óra szerint 2 órán át fel se fogtuk a külvilágot. Jó volt, csak másnap szenvedtem, mikor anyám korán ébresztett és elzavart boltba, én meg fejfájósan alig láttam, majdnem a kenyérpultba parkoltam meg kb. kiestem a kocsiból. (Nem mertem mondani neki, hogy rosszul vagyok..)
Ja meg volt még 1-2 eset, mikor attól a barátnőmtől érdeklődtem meg, hogy kerültem haza, akit még el is kísértem házig..:-)
Azóta inkább kerülöm a bajt, hátha elfáradt az őrangyalom.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!