Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt olyan, h annyira berúgtat...

Volt olyan, h annyira berúgtatok, h kiesett az estéből egy darab? tehát másnap nem emlékeztetek arra, h jutottatok haza vagy épp máshova? :D

Figyelt kérdés
ha igen, elmesélnétek,h pontosan h történt,miket csináltatok. :D mármint ha utána barátok,ismerősök felvilágosítottak benneteket :D
2013. jún. 16. 01:02
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Fiúk, amikor ennyire bepiáltok, akkor olyanokat mondtok, amiket egyébként is éreztek? Ezt úgy értem hogy komolyan lehet venni az ilyen állapotban tőletek elhangzott mondatokat, vagy inkább felejtse el az, akinek mondtátok, mert beszámíthatatlanul közöltétek?
2013. jún. 16. 11:40
 22/28 anonim ***** válasza:

#21 -

én úgy vagyok vele, hogy az esetek 80%-ában igazat mondok ha be vagyok rúgva, de ha már nagyon bevagyok rúgva akkor 100% hülyeséget.

2013. jún. 16. 12:50
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer egy kajakban ébredtem a medencében. Azóta sem tudja senki, hogy kerültem oda.. :D
2013. jún. 16. 15:07
 24/28 Justicar válasza:
#21: Hát igen, nem egyszer megesett.. például április elsején amikor voltunk 2 lány osztálytársam, én, meg egyikőjük fiúbarátja. A fiú tud angolul folyékonyan, én is, a barátnője csak kicsit, másik osztálytársam meg semennyire...Másnap mesélte az az osztálytársam, aki kicsit beszél angolul, hogy a barátjával ott beszélgettünk előttük, persze én erre egyáltalán nem emlékeztem, utána pedig mondta, hogy arról beszélgettünk, hogy mennyire bejön nekem a másik osztálytársam. :D Utána még hazakísértem, persze arra sem emlékszem, sőt, semmire, hogy mi történt velünk, ahogy hazakísértem, viszont másnap úgy ébredtem, hogy már nem csak tetszik...(:D)...meg valahogy megváltozott köztünk minden (a jó irányba). Hm. Ja, és még az az este után reggel vettem észre, hogy nem volt meg az egyik cipőfűzőm, és senki sem tudta, hogy mi lett vele. Egyszerűen nem volt meg. :'D
2013. jún. 16. 21:47
 25/28 anonim ***** válasza:
Én úgy ismerkedtem meg a völegényemmel, hogy tök részeg volt. Az a fajta, hogy nem látszik rajta, ha ittas, csak döl belöle a hülyeség. Elvoltunk a szórakozóhelyen, aztán nálam kötöttünk ki... Délelött arra riadt felt, hogy valaki szuszog mellette, és nem értette, hogy miért/mikor lambériázták körbe a szobáját. Megbeszéltük a történteket, ittunk egy kávét, számot cseréltünk, nagynehezen felfogta, hogy hogy talál haza, azóta ö a mindenem. :D 24L
2013. jún. 19. 02:03
 26/28 anonim válasza:

Volt egy kattant srác, akiből már nagyon elegem volt, mert nem értette meg, hogy nem az esetem, és még leskelődött is a házunknál éjjel stb., de mivel haver haverja volt, csak finomabban próbáltam leállítani. Egyik buli utáni vasárnap mentünk egy rendezvényre a barátnőimmel, és a zaklatóm kivételesen nagy ívben elkerült. Örvendeztem, hogy talán lett neki más, mire a csajok felvilágosítottak, hogy részegen nyilvánosan kiosztottam, hogy ijesztő és beteges, amit csinál stb.. Nekem ez kiesett, így jót röhögtem magamon..:-)

Ez volt a csajos rész. Egyszer olyan is volt, hogy egy rossz bulit túlságosan fel akartunk javítani a piával, és olyan jól sikerült, hogy egyik pillanatban még teli parkolóban ültünk (józanodásra várva), aztán meg "hirtelen" minden kihalt volt és az óra szerint 2 órán át fel se fogtuk a külvilágot. Jó volt, csak másnap szenvedtem, mikor anyám korán ébresztett és elzavart boltba, én meg fejfájósan alig láttam, majdnem a kenyérpultba parkoltam meg kb. kiestem a kocsiból. (Nem mertem mondani neki, hogy rosszul vagyok..)

Ja meg volt még 1-2 eset, mikor attól a barátnőmtől érdeklődtem meg, hogy kerültem haza, akit még el is kísértem házig..:-)

Azóta inkább kerülöm a bajt, hátha elfáradt az őrangyalom.:-)

2013. jún. 19. 03:16
 27/28 anonim válasza:
Épp ma :O tesómal lementünk a városba venni kenyeret -.-"" találkoztunk a haverjainkal... öszedobtuk a pénzünket vettünk fejenként 2 bort és 1 votkát amit sikerült szét törni -.-" hülyegyerek öszeütte a 2 üveget és szétört aztán le a főtére ott már keztem jólérezni magam pedig még nem ittunk semmit :D elmentünk a játszótérre ott már ittunk a haverok folyton párosával jártak hügyözni xDD na m1 a lények az hogy a játszótéren megittam 2 bort és arra épredtem fel hogy othon vagyok hogy ki hozott haza mikor meddig voltam ott hol estem ösze azt nem tom
2013. aug. 21. 10:50
 28/28 A kérdező kommentje:
hát ez érdekes, de valami szörnyű a helyesírásod :D vagy csak még mindig nem vagy teljesen józan? :P
2013. aug. 21. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!