Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy fiu. Hogyan...

Tetszik egy fiu. Hogyan szerezzem meg?

Figyelt kérdés
de nem rég mondta el h tetszik neki az évfolyamtársam nagyon csalódott voltam.. de egyrészt örültem neki h ilyet megoszt velem és most azt ajánlottam neki h összehozom a lánnyal.. rosszul tettem.. de viszont meg nem akartam h oltogatni neki a lányt mert az túl feltűnő lenne.. KÉRLEK SEGÍTSETEK :'(

#tetszik #fiú..
2013. jún. 15. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt elszúrtad. Várj a sorodra
2013. jún. 15. 18:24
 2/3 Pityupocse ***** válasza:

Az évfolyamtársadból gondolom egyetemisták vagytok.

Most nem közölt tény, hogy mennyire vagy jóban az általad választott férfiember által választott leányzóval. Gondolom, nem túlzottan, mert ha így lenne, akkor együtt rávezettétek volna, hogy te vagy a befutó.

Az általad kezdeményezett terv semmiképp nem mondható célravezetőnek, a te szemszögedből. Ugyanakkor az a tény, hogy ez megosztotta veled, azt jelzi, hogy a barátlistáján vagy, ami ezen fordított esetben nem olyan kilátástalan.

amennyiben még aktuális a kérdés, és kíváncsi vagy a válaszomra, légy szíves vizuális formában adj valami jelet.

2013. jún. 15. 20:37
 3/3 Pityupocse ***** válasza:

Következtetésem tehát helyesnek bizonyult, nem vagy kimondottan jóban a fiú által választott hölggyel. Elég kár, mert úgy lett volna ötletem.

Még segítenéd a cselszövés kialakítását, ha elárulnád, hogy miképpen reagált a srác, a te ötletedre, miszerint leszervezel egy randit és félreállsz.

Továbbá az is kérdéses, hogy ti mennyire vagytok jóban, mióta vagytok barátok, és eddig hogy nem tetszett neked a srác. Igazából a leg primitívebb ötlet vagy tanács amit ilyenkor kaphatsz, az az ,hogy próbálj kis de azért észrevehető jeleket küldeni a választottad irányába, mivel már barátok, vagytok, az nem számít ha megvárod, s együtt mentek haza, vagy kimondottan sok időt töltesz el vele, de az igazat megvallva hirtelen nem tudnék bomba biztos tippet adni, mi számítania apró de mégis észrevehető jelnek. A ti szemszögetekből még sosem szemléltem ezt a problémát.

2013. jún. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!