Srácok! Mi a véleményetek a fogszabályzós lányokról?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 12:29
11/15 anonim válasza:
én 20 éves vagyok de akarok fogszabályzót szerintem nekem 1-2 év mire rendbe jönne és szép vagyok max kevésbé nyitom ki a szám majd ,szopni meg nem a fogaddal kell hanem a száddal..
12/15 anonim válasza:
Nekem nem jön be,de úgy is le fog róla kerülni,meg amúgy is,nem az alapján ítélem meg,hogy van vagy nincs fogszabályzója.
13/15 anonim válasza:
2# 8#
leírták helyettem :P
bár inkább 2#-hoz állok közelebb ;)
14/15 lencsefőzelék válasza:
2-essel és 5-össel értek egyet. :)
15/15 anonim válasza:
Szerintem is jópofa egy egy fogszabályzó... Figyelj ide... Ha nem vagy apolattlan,és szép ügyes lány vagy akkor semmit sem számít a fogszabályzo... Tényleg nem fogod örökre viselni és azzal majd csak szebb leszel ;) 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!