Csajok, miért nem érdekelnek titeket a koruknál fiatalabbnak kinéző, alacsony srácok? Most komolyan ennyire kevés lánynak jönne be a genetikailag fiatalabbnak kinéző fiú, férfi?
Figyelt kérdés
Olyan mintha sokkal vonzóbb lenne náltaok egy őszülő, vén 30 éves, aki kinéz 40-50-neki, mint én 24 évesen lassan, akit néztek már 15-nek is.2013. jún. 12. 21:49
11/13 anonim válasza:
Nekem mindig 6-7 évvel kevesebbet saccolnak a koromnál (33 leszek). Kisfiús arc, sovány testalkat. Arcszőrzet kevés. Annyit csináltam, hogy állandó fizikai munkával, időszakos sportokkal, edzésekkel stb egyfajta sportos megjelenésem van már, de ez ruhán keresztül aligha látszódik. A kezeim sem szőrösek. Nincs kedvem tömegnövelőket szedni, úgyhogy marad a jól kikövezett út, majd csak lesz valami... barátnőm...
12/13 anonim válasza:
Nem kell tömegnövelőket szedned hogy elérd az első + 8-10kg izmot amit minden kezdő felszedhet 1 év megfelelő edzéssel...szóval ez a "nem akarok tömegnövelőt szedni csak egy kifogás"
13/13 anonim válasza:
#10 és még páran: nem értem, mi köze a robot(ság)nak a logikai képességekhez. De oké, legyen robotság. Akkor én meg azt mondom, hogy nem állatok vagyunk, hogy fizikai vonzalom alapján válasszunk párt.
Patthelyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!