Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 25 évesen miért lehet nehezen...

25 évesen miért lehet nehezen párt találni?

Figyelt kérdés
Már sok mindennel próbálkoztam a személyes leszólításoktól egészen az internetes ismerkedésig, de maximum csak előjátékig jutottam el. Egész életem során csak 3 párkapcsolatom volt, ami abból a leghosszabb is csak 3 hónapig tartott. A legutolsó is csak 2008-ban volt. Most viszont mivel már dolgozom, így sokat utazom, de sajnos így sem tudok találni egy szép lányt, habár már jó párszor bepróbálkoztam, de mindenki elutasított. Hogy a dolgot még tetőzzem, enyhén aspengeres is vagyok, és szerintem ez a legfőbb oka az egésznek, csak sajnos nem tudok rajta változtatni.

2013. jún. 11. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:

B*sszus, most olvastam erről az Aspergeres (rosszul írtad) dologról, én is az vagyok, legalábbis a magasabb intelligenciaszint az tuti jelentkezik.

Miből gondolod, h te ilyen szindrómás vagy egyébként, mert én komolyan meg nem mondom a wikip. alapján?

2013. jún. 11. 23:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Sokszor így írom, ez van. :)

No hogy honnan tudom? Először is gyerek koromban diagnosztizálva voltam, így emiatt volt közgyógy támogatásom is. Másodszorra elég későn kezdtem beszélni, azaz pontosan 5 évesen. Harmadjára néha ha beszélgetek valakivel, akkor nem nézek a szemébe. Negyedjére ha egy ember rám néz, és bizonyos módon rakja a kezét, illetve a lábait, akkor azt nem tudom értelmezni (non-verbális kommunikáció).

2013. jún. 11. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Először is helyesen írsz. Ezzel már értelmesebb vagy, mint az idelátogatók 70%-a.

Az hogy nem nézel a szemébe, meg nem veszed a on-verbális jeleket még nem akkora probléma.

Ha rám hallgatsz, kihasználod a korod, és felszedsz valami 16-18 év körüli tinipics*t. Azok úgyis verik a nyálukat egy idősebb pasiért. Sok ismerősöm bejátszotta már, és nekik bejött, még pedig nem éppen ronda lányokat sikerült megcsípniük, pedig ők maguk nem néznek ki jobban az átlagnál.

2013. jún. 11. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Az elírás csak okoskodás volt, nem is hallottam még a szót előtte.

Miből gondolták a szüleid, h van vmi bajod, vagy hogy kerültél ilyen orvoshoz? Csak a beszéd miatt?

A szembenézés dolog nem feltétlen baj, engem már az zavar sokszor, h folyamatosan a szemembe néznek, kicsit jó, de hosszútávon már zavaró.

Hogy kell rakni a lábam/kezem, h ne tudd értelmezni?

2013. jún. 11. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Az Ansperger jelentősen nehezíti a dolgokat, hiszen nagyon sok dolog a metakommunikációs síkon zajlik le, amit az A.-sok nem tudnak értelmezni.

De kitágítva a kérdést, 25 körül már jelentősen szűkülnek az ismerkedési lehetőség. A legtöbb embernek már 1 munkahelye van, egy állandó útvonalon ingázik, néha-néha belefér egy kis szórakozás, de ennyi. Nincsen már egyetem, iskola, gondtalan napestig együttlétek. Illetve egyre többen úgymond "az igazit" keresik, és nem akarnak párnapos kalandocskát (1-2 randi, aztán mégsem működik). Főleg lányok képesek leszűkíteni ilyen 1-2 férfira azt a bizonyos kört.

2013. jún. 12. 00:26
 6/6 A kérdező kommentje:

# 3/5: Köszönöm szépen, próbálok helyesen írni, ebben a Firefox is segít. :) Nos valóban jó ötletnek hangzik, hogy fiatalabbakkal kezdeményezzek.

# 4/5: Nos onnan gondolták, hogy alapból másképpen viselkedtem, mint a többiek, és hát szemet szúrt nekik. Így először elvittek egy orvoshoz, majd egy másikhoz és végül kiderült a turpisság. Persze jártam természetgyógyászhoz, illetve logopédushoz is, ugyanis egy kicsit problémás volt a beszédem is, de ez igazából semmi köze az aspergerhez.

# 5/5: Na igez ez a legnagyobb problémám sajnos, ráadásul van itt egy olyan kérdés, ami arról szól, hogy választanának egy olyan fiút, akinek sajnos ez van, és a többsége meg ellenezte. Ennyit a toleranciáról. :(

Van benne valami, munka után inkább haza megyek, vagy ha tudok, akkor befizetem a számláimat, illetve plazma adásra is járok. Hétvégén meg ha van valami, akkor a haverjaimmal vagyok, más lányokkal nem tudok menni. Meg az is igaz, hogy a felnőttek már az igazit keresik, de legalább megvan az a lehetőség, hogy akár egy fiatalabbal is összejöjjek, már ha valaki elfogadna...

2013. jún. 12. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!