Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem örömlány akkor, hogyan...

Laci911 kérdése:

Ha nem örömlány akkor, hogyan tudjam ősszehozni az elsőt?

Figyelt kérdés
Tőrtetö férfi vagyok utàlnak ezért is az emberek , dicoban sokszor el is küldtek sőt még megalàzóan is néztek ( 35feletti nőknek be jövök persze àltalàban neki van gyerekük is ) Nem vagyok sem elhízva nem ötözök csúnyàn sem , van , hogy meg is nézznek persze nők , de ők nem tetszenek . A sors kegyetlenül bànt velem sőt még az emberek is . Töbszőr megfogadtam , hogy nő nem fog megalàzni , de ha be szó egy valamikor eléggé durvàn meg tudom sérteni , nem kéne vissza szólni csak amikor nyivànosan gyalàzzàk kicsit fel b asz. Van olyan nő aki nem azt vàrja el , hogy legyen neki egy olyan férfi az életében aki nagy stàtusszal rendelkezik vagy olyan akinek helyette cselekszenek le veszik a gondokat a vàllàrol az emberek , tehàt nem gontterhelt . Sok nőt megfigyeltem majdnem mind olyan férfival van aki egy polyàca , megjàtsza magàt . Akkor az értékek ennyire nem szàmitanak , csak együnk valakivel ?

2013. jún. 11. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi az istent csinálsz, vagy hova jársz h megaláznak a nők? Hogy ismerkedsz? Durva lehet:D
2013. jún. 11. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Neked én is lehet hogy gontterhelten be szó-nék a helyükben..
2013. jún. 11. 21:29
 3/3 The Other ***** válasza:

Kedves Laci!

A helyesírásra való igényességből, a fellazult asszociációkból valamint a sugárzó kisebbségi komplexusodból kiindulva, én azt javasolnám, hogy ne a belső értékeiddel hódíts. Hódítani csak azzal lehet, ami van.

Ha esetleg van pénzed, akkor inkább az örömlányokhoz fordulj, mert a másik út elég rögös lesz neked.

2013. jún. 11. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!