Ezek szerint vannak fiúk, akik a csúnya lányoknak jönnek be?
Figyelt kérdés
Rám folyton ilyen csúnya csajok írnak maguktól, tökre nyaliznak nekem, még ilyen szerelmes szívet is rajzolt az egyik a karjára és átküldte a képet nekem, nagyon druva, pedig csak képről ismer a csaj. Meg folyton keresnek, nyomulnak. Volt, aki annyira sok volt, hogy kénytelen voltam elrejteni magam előle cseten. Azt bírom, hogy bezzeg olyan csaj, aki vonzó lenne a számomra nem bírna írni. Pedig nincs nagy igényeim, egy átlagos lánnyal beérném, de hát akik rám írnak azok messze vannak a vonzó, átlago szinttől is egy-kettőt kivéve talán. Van most egy meghúznám, arcra szép, csak kicsit kövér, de megdolgoznám én és lefogyna. :D2013. jún. 10. 21:27
11/11 anonim válasza:
Aki jól néz ki és jófej, az nem olyan tahóhoz fog menni, mint te! Nőjj fel, majd utána játszd a kemény fiút! Gondolom nem véletlenül csak a "csúnyák" állnak rád. Ilyen idiótával én sem kezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!