Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akarnak a felszínes,...

Mit akarnak a felszínes, külsőt nagyon néző, de amúgy ronda lányok?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, kb. átlagos kinézetű, sportos alkat, nem vagyok igénytelen, mégis nem egyszer fordult már olyan elő, hogy ismerkedtem olyan lányokkal neten, akiket, ha a nők csak arra lennének jók, akkor max egyszer részegen két zacskóval vállalnék be.

félreértés ne essék, nem azt akarom mondani, hogy a nők csak arra jók... sőt, képes lettem volna elnézni a külsejüket, ha belül 'szépek' lettek volna, képes is lennék szeretni úgy egy ilyen lányt.

de nem egyszer fordult elő, hogy még az ilyenek is lepattintottak a 'nem vagy az esetem', stb. dumával, nem is akartak megismerni, mert a külsőm nem volt elég jó nekik.

az ilyen lányok szerintetek mire várnak, mit akarnak?

2013. jún. 10. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért én valamennyire megértem őket, mert én is nézem a külsőt, persze nem az dönt 100%-ban, de azért az is számít...mert most lehet, hogy te összejönnél csúnyább lánnyal, de vannak, akik nem képesek olyat szerelemből szeretni, aki nem vonzó számukra egyáltalán.
2013. jún. 10. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én privátban nagyon szeretnélek megnézni, hogy milyen külsőről is beszélsz! =) szóval nyugodtan küldj képet!

Ne felejtsd el, a szépség relatív! Lehet, hogy jobb pasinak látod magad, mint amilyen vagy. Ugyanez lehet a lányokkal: szebbnek látják magukat, mint amilyenek...

2013. jún. 10. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Miért ismerkedsz olyan lányokkal, akiket részegen, két zacskóval vállalnál be?

Hogy mit akarnak? Ugyanazt, mint azok az itt síró fiúk, akik a saját bevallásuk szerint csúnyák, de szép, csinos barátnőt szeretnének, akinek nem számít a külsejük, csak az állítólagos fantasztikus belső értékeik.

Másrészt a szépség relatív, lehet te valakit csúnyának találsz, másnak meg tetszik.

2013. jún. 10. 18:13
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as: azért ismerkedek, mert, ha ráírok itt valakire, arról nem tudom, hogy, hogy néz ki :)

másfelől nem az a problémám, hogy olyanokkal ismerkedek, akik nem túl szépek, hanem az, hogy egy kép alapján el vagyok küldve a .....ba

2013. jún. 10. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos van ilyen. De ha tényleg olyan csúnyák azok a lányok, örülj neki, hogy elküldenek! Akinek kellenek, hadd vigye őket! Legalább neked nem kell vesződni azzal, hogy te utasítsd el őket.
2013. jún. 10. 18:20
 6/7 8Cat8 válasza:
Persze, a külső nem minden, de ha kicsit sem tetszik, kár kikezdeni vele. Ha valaki viszont csak a külsőre megy, ott a belső tulajdonságokkal is gond van. Ha egy kép alapján lekoppint, csak a felszínt nézi, és a szőke hercegre vár a fehér lóval (egyszer majd felnőnek ezek a lányok is)
2013. jún. 10. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a szépség nem annyira relatív, mint azt itt mindenki leírja. Amúgy meg egy ronda lány is esélyesebb a másik nemnél, mint egy átlagos kinézetű fiú a lányoknál. Ezt vésd az eszedbe.
2013. jún. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!