Mit akarnak a felszínes, külsőt nagyon néző, de amúgy ronda lányok?
19 éves srác vagyok, kb. átlagos kinézetű, sportos alkat, nem vagyok igénytelen, mégis nem egyszer fordult már olyan elő, hogy ismerkedtem olyan lányokkal neten, akiket, ha a nők csak arra lennének jók, akkor max egyszer részegen két zacskóval vállalnék be.
félreértés ne essék, nem azt akarom mondani, hogy a nők csak arra jók... sőt, képes lettem volna elnézni a külsejüket, ha belül 'szépek' lettek volna, képes is lennék szeretni úgy egy ilyen lányt.
de nem egyszer fordult elő, hogy még az ilyenek is lepattintottak a 'nem vagy az esetem', stb. dumával, nem is akartak megismerni, mert a külsőm nem volt elég jó nekik.
az ilyen lányok szerintetek mire várnak, mit akarnak?
Szia!
Én privátban nagyon szeretnélek megnézni, hogy milyen külsőről is beszélsz! =) szóval nyugodtan küldj képet!
Ne felejtsd el, a szépség relatív! Lehet, hogy jobb pasinak látod magad, mint amilyen vagy. Ugyanez lehet a lányokkal: szebbnek látják magukat, mint amilyenek...
Miért ismerkedsz olyan lányokkal, akiket részegen, két zacskóval vállalnál be?
Hogy mit akarnak? Ugyanazt, mint azok az itt síró fiúk, akik a saját bevallásuk szerint csúnyák, de szép, csinos barátnőt szeretnének, akinek nem számít a külsejük, csak az állítólagos fantasztikus belső értékeik.
Másrészt a szépség relatív, lehet te valakit csúnyának találsz, másnak meg tetszik.
3-as: azért ismerkedek, mert, ha ráírok itt valakire, arról nem tudom, hogy, hogy néz ki :)
másfelől nem az a problémám, hogy olyanokkal ismerkedek, akik nem túl szépek, hanem az, hogy egy kép alapján el vagyok küldve a .....ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!