Normális ez nálam?
Figyelt kérdés
Ösztönösen tartok a szép lányoktól, mert nem szeretném, hogy úgy bánjanak velem a külsőm miatt, mint egy kutyával. Igazából engem nem hat meg valaki, csak, mert szép, meg hát tudom, hogy úgyis csak a helyes fiúkat tartják embernek, nem bírnám elviselni, ha elkezdene egy ilyen szívtelen, üres, szép csaj fikázni, hogy milyen ronda meg nyomi vagyok, anélkül is tudom, semmi értelme megaláznia, így inkább elkerülöm, elszigetelem magam a társadalom által szépnek tartott lányoktól és a csúnyácska lányokkal vagyok csak jóban. Közülök van, akinek méeg helyes is vagyok legalább.2013. jún. 9. 18:37
1/2 Ivan Iljics válasza:
Kinek mi a normális. De általában az összes önbizalomhiányos kistini így viselkedik úgy tudom.
2/2 anonim válasza:
Hát az gáz hogyha csunya vagy de valakinek ez valakinek az a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!