Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, miért vagytok ilyen...

Lányok, miért vagytok ilyen kis gyagyásak? :D

Figyelt kérdés
Facebookon lehet leginkább megfigyelni, hogy azok a csajok tapadnak rám, akik jó messze élnek tőlem, míg a környékbeli csajok mintha szándékosan kerülnének, sokszor olyan környékbeli csajok, akik nem is ismernek, meg én sem őket, szóval semmi negatív dolog nem lehet a dologban, mégis ösztönösen, mintha minden csaj a tőle messzi, távoli elérhetetlen vidékeken választana magának fiút. Én is most egy kb. 200kilométerre tőlem élő csajnak tetszem, de annyira, hogy minden sz@rságot lájkol, amit kirakok, mindegy milyen sz@r dumát írok ki, tuti lájkolja. XD Azért jó lenne már egy csajt élőben is megtaperolni, nem csak neten ölelkezni. :)

2013. jún. 7. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd a sültgalambot. Tegyél érte.
2013. jún. 7. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:

LOL

Ez olyan mintha nem mennék dolgozni,és leteremteném a főnököt mert nem ad fizetést :O

2013. jún. 7. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:

jaj... azért mert így egyszerre akár 5 pasit is tarthatnak, szórakozhatnak kefélhetnek mindegyikkel mert túl messze vannak hogy egymást ismerjék :D

vagy mert nem akarnak komolyat csak valakitől bókokat kapni, tetszelegni, de az már nem tetszene ha csávókám ellenőrízni tudná minden lépésüket meg tiltana ettől-attól, közös ismerősök jól bekavarnának

olyan egyszerű mintaz egyszeregy

2013. jún. 7. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
hát akkor keress te valakit a közelben:) a távoliakat meg ne is hitegesd, felesleges:$$
2013. jún. 7. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező! Merre fele laksz?
2013. jún. 7. 19:30
 6/6 A kérdező kommentje:

De ők találnak meg folyton, rám írnak, mert bejövök nekik,, jól esik, hogy valakinedk tetszem. Nem vagyok egy nagyon helyes fiú csak nagy ritkán kaptam jeleket is lányoktól. Én hajdú-bihari vagyok amúgy.:)

Azért ti lányok is elvárjátok a sook hódolót, nálunk fiúknál sincs e másképp, főleg a kevésbé helyeseknél. Mondjuk gyakran csodálkozom mit esznek rajtam, amikor biztos van a környezetükben is tőlem vonzóbb, helyesebb srác is, ahogy felém is sok vonzó, szép csaj van, bár jellemre nem igazán az eseteim, de azért remélem egy aranyos, kedves, visszahúzódóbb, szerényebb lányt találok majd egy nap erre felé is, ahol élek. :)

2013. jún. 7. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!