Lányok, miért vagytok ilyen kis gyagyásak? :D
LOL
Ez olyan mintha nem mennék dolgozni,és leteremteném a főnököt mert nem ad fizetést :O
jaj... azért mert így egyszerre akár 5 pasit is tarthatnak, szórakozhatnak kefélhetnek mindegyikkel mert túl messze vannak hogy egymást ismerjék :D
vagy mert nem akarnak komolyat csak valakitől bókokat kapni, tetszelegni, de az már nem tetszene ha csávókám ellenőrízni tudná minden lépésüket meg tiltana ettől-attól, közös ismerősök jól bekavarnának
olyan egyszerű mintaz egyszeregy
De ők találnak meg folyton, rám írnak, mert bejövök nekik,, jól esik, hogy valakinedk tetszem. Nem vagyok egy nagyon helyes fiú csak nagy ritkán kaptam jeleket is lányoktól. Én hajdú-bihari vagyok amúgy.:)
Azért ti lányok is elvárjátok a sook hódolót, nálunk fiúknál sincs e másképp, főleg a kevésbé helyeseknél. Mondjuk gyakran csodálkozom mit esznek rajtam, amikor biztos van a környezetükben is tőlem vonzóbb, helyesebb srác is, ahogy felém is sok vonzó, szép csaj van, bár jellemre nem igazán az eseteim, de azért remélem egy aranyos, kedves, visszahúzódóbb, szerényebb lányt találok majd egy nap erre felé is, ahol élek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!