Vajon mit gondolhat rólam?
Szeretném a véleményeteket kérni.
Társkeresőn írtam egy kép alapján nagyon szimpatikus leányzónak. Aznap vissza is írt, és elkezdtünk levelezni, majd este már online beszélgettünk, sokmindent megtudtam róla, és nagyon beszédes valamint közvetlen és jól el viccelődünk beszélgetünk egymással, már ott tatrunk, hogy napi 8-10 órát beszélgetünk (miközben ő dolgozik, én dolgozom :) ). De vajon egy ilyen helyzetben mit gondolhat rólam? Nyilván várok még pár napot és megkérdezem találkozna-e velem, de mégis azon gondolkodom ő vajon milyen céllal kezdett kommunikálni velem. Én nekem nagyon szimpatikus és személyesen szerintem le fog nyűgözni önmagával. :) Várom nagyon, hogy láthassam.
27/F (a lány 24)
Köszönöm :) Rendben :) Előreláthatólag a hónap végén fogunk tudni találkozni személyesen :) Úgy izgulok, mert borzasztóan szimpatikus nekem ahogyan társalgunk, és hát utalok neki arra folyton, hogy ő nekem nagyon tetszik, erre mindig valami olyat ír vissza, hogy ő is hasonlóan vélekedik, csak ugye hogy majd élőben mi és hogyan fog alakulni azt még nem tudjuk :) De én úgy el vagyok varázsolva. :) Úgy érzem magam mint egy gyerek :) Folyton Ő jár a fejemben :)
Köszönöm a válaszokat :)
A lány elképesztően aranyos :) És sikerült amire vágytam, mától egy pár vagyunk. És én olyan boldog vagyok, és szerelmes :)
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!