Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mihez kedjek most?

Mihez kedjek most?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a sulimban aki tetszik nagyon, mindig néz, mosolyog rám, meg minden! Régen beszéltünk, pár hónapig de a barátnője olyat kitalált rólam amit nem is csináltam. Azt mondta a fiúnak hogy én bántottam a barátnőjét pedig nem. és nem hisz nekem hanem a hazug barátnőjének. Pedig ismerősünk vagyunk régebbről és a szüleink is jóban vannak és mégis azt hiszi hogy én vagyok a rossz.
2013. jún. 6. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyilván féltékeny rád a másik lány és azért mond ilyeneket. Azt, hogy a fiút, hogy szedheted el a másik lánytól azt találd ki magad én nem tartom etikusnak.
2013. jún. 7. 13:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges, már szakítottak és azóta ilyen, de egyszer szakítanak egyszer pedig nem..és ez mindig így megy náluk..Egyszer rám mosolyog köszön egyszer meg a volt barátnőjének akkor most mit akarhat.. tőlem?
2013. jún. 7. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nem tud választani vagy mindkettőtöket szeretne megkapni, csak valamiért feléd nm mer közvetlenül nyitni.
2013. jún. 7. 14:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Annyira tetszik, nagyon meg megkedveltem azt a srácot, de csak egyet választhat közülünk nem tarthat meg két barátnőt..a volt barátnője nagyon bunkó és hazug és neki hisz pedig engem jobban, ismer..és tudhatja hogy nem ilyen vagyok..
2013. jún. 7. 15:37
 5/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 20. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:
17
2013. jún. 20. 19:29
 7/7 anonim válasza:

Nézni másért is nézhet nem kimondottan azért mert tetszel neki... Ha küldenél 1 képet magadról meg akár a másik lányról is akkor megmondanám hogy kinek van több esélye :D

16/F

2013. jún. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!