Szerintetek hogyan kedjek bele az álmaimba?
Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy autóversenyzéssel szeretnék foglalkozni.A baj ott kezdődik, hogy 12 vagyok(Coulthard is ekkor kezdte de neki van pénze) & nincs pénzem ha lenne pénzem 14 évesen (pl.:Grosjean,Webber)is elkezdhetném.Szerintetek?Mit lehet ilyenkor tenni?Szegyény körülmények között nevelkedtem de nem vagyok éhező.Ha van pénz van versenyzés de ha nincs...1X ültem ilyen gokartba az is egy kalap sz@r volt.Szponzort keresnék tudtok segíteni?Kérlek ahogy csak tudtok.2013. máj. 4. 12:23
1/4 anonim válasza:
Max a szüleid szponzorálhatnak, ha ők nem tudják megtenni, várj 18éves korodig és keress melót! 20-22 évesen vehetsz egy versenyautót és elkezdheted !
2/4 anonim válasza:
sehogy.
itthon autóversenyző vagy az aranyifjakból lesz,vagy a 40es-50es befutott vállalkozókból.
a gokart egy dolog még ha össze is hoznátok,de hetente járni versenyekre,szervizelni,benzin pénz,idő,edzések.
írjál győzikének,hogy fogadjon örökbe.
3/4 A kérdező kommentje:
#2-es: XD
2013. máj. 4. 16:50
4/4 A kérdező kommentje:
Esetleg ismerek csapatokat(névre) de nem tom mit tegyek
2013. máj. 4. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!